Εκδρομές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
Εκδρομές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές Διακοπές!!

O στόχος μας
Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το one stop shop, δηλαδή να δώσουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί να αγοράσει από εμάς όλες τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει το τουριστικό προϊόν από έκδοση εισιτηρίων έως και την αγορά χαρτών. Γνωρίζουμε απόλυτα ότι για να μπορέσεις να μπορέσεις να προσφέρεις αξιόπιστες υπηρεσίες απαιτείται εξειδίκευση και για αυτό τον λόγο οι συνεργάτες εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες πάντα με χαμόγελο. Το όραμάς είναι να είναι ο πελάτης πάντα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που αγοράσει και σε περίπτωση που δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος να προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να τον αποζημιώσουμε. Είμαστε δίπλα για ότι χρειαστείτε για αυτό μη διστάσετε ποτέ να μας ρωτήσετε για ότι χρειαστείτε ακόμα και εάν θεωρείτε ότι είναι κάτι απλό ή ακόμα και χαζό. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Εγγραφή στο Newsletter μας


* Required

Ενότητες

Τα τελευταία νέα του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Τον Μάρτιο του 2012 το νέο μας web site είναι on air. Προς το παρόν μπορείτε να κάνετε κρατήσεις εκδρομών και ξενοδοχείων και σύντομα θα προσθέσουμε και την κράτηση εισιτηρίων.
Τα νέα μας
 Τουριστικοί οδηγοί για τους προορισμούς του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και ταξιδιωτικούς για πάρα πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η κατηγορία αυτή ενημερώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

(C) 2015   |   Kantzos Group
We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here