Οργανωμένη εκδρομή στη Ρώμη για 4 ημέρες-3νύχτες.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Ρώμη
Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λάτιου, της ομώνυμης επαρχίας και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Είναι ο πολυπληθέστερος δήμος της Ιταλίας με 2.705.603 κατοίκους (2006). Η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή έχει πληθυσμό περίπου 3.700.000 κατοίκους καθιστώντας την τον μεγαλύτερο δήμο της Ιταλίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατατάσσεται τέταρτη σε πληθυσμό μετά το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μαδρίτη.
Εκδρομή στη Ρώμη
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Ρώμη
Πρωινή αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη στην «Αιώνια Πόλη», μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Το απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στην αγορά της Ρώμης για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την ιταλική αγορά στην περιοχή του ιστορικού κέντρου. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε απλώς μια πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης ή να επισκευθείτε τους μεγάλους οίκους μόδας που θα βρείτε στη βία Σιστίνα, την πιάτσα ντι Σπάνια και στις οδούς Κοντότι, Φρατίνα και ντελ Κόρσο.


Εκδρομή στη Ρώμη
2η ΜΕΡΑ Ρώμη - Ξενάγηση Πόλης
Στην πρωινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ρώμης, το Κολοσσαίο, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη Βασιλική του Αγ. Πέτρου των Δεσμών με το Μωϋσή του Μιχαήλ Άγγελου, την πλατεία Βενετίας και την εκκλησία του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό (η ξενάγηση στη Βασιλική του Αγ.Πέτρου γίνεται με ακουστικά κόστους 1.50€). Επίσης θα περάσουμε από τους σημαντικότερους δρόμους που παρουσιάζουν ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον (βία Βένετο, Λεωφ. των Ρωμαϊκών αγορών, κλπ)*. Προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε τα Μουσεία του Βατικανό με την Cappella Sistina.
Εκδρομή στη Ρώμη
3η ΜΕΡΑ Ρώμη - Ελεύθερη ημέρα
Ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφθείτε προαιρετικά τη Φλωρεντία, την πρωτεύουσα της Τοσκάνης. Αν δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις, προτείνουμε να πάτε στη βίλα Μποργκέζε, στο Τίβολι ή στο γραφικό Τραστέβερε. Ολοκληρώστε τη βόλτα σας με ένα καφέ στην πλατεία Ροτόντα με θέα το Πάνθεον ή με ένα κοκτέιλ στο θρυλικό Harry’s Bar.Εκδρομή στη Ρώμη
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρωινό ελεύθερο για περισσότερες βόλτες και ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με βραδυνή πτήση για Αθήνα.
Οι προσφορές της Εβδομάδας

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

(C) 2015   |   Kantzos Group
We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here