Οδική οργανωμένη εκδρομή στην Αράχωβα με λεωφορείο για 3 ημέρες- 2 νύχτες.

Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη

Εκδρομή στην Αράχωβα 3ημέρες Οδικώς( I.D 16944)

Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση για την Αράχωβα
Αναχώρηση 09.15 το πρωί από τον προκαθορισμένο χώρο συγκέντρωσης, για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας στην Αράχωβα, με ορμητήριο μας τους Δελφούς. Καθοδόν στάση θα απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στους Πρόποδες του Παρνασσού και από εκεί θα αναχωρήσουμε για παραδοσιακό εστιατόριο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γευματίσουμε. Αμέσως με μετά το φαγητό μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο για να κάνουμε check in στα δωμάτια μας. Ραντεβού το βράδυ για βραδινό ξεφάντωμα στους Δελφούς. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαν/ση.
Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
2η ΜΕΡΑ:Ημέρα Ελεύθερη ή προαιρετική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να παίξουμε με το χιόνι. Φαγητό το μεσημέρι στην Αράχωβα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ ξεφάντωμα στην Αράχωβα.
Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
3η ΜΕΡΑ: Εκδρομή στην Αράχωβα & Επιστροφή στην Αθήνα
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού ή την Αράχωβα αν το χιονοδρομικό κέντρο δεν λειτουργεί (προαιρετική εκδρομή), όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ski, snowboard και παιχνίδια στο χιόνι. 16:00 θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα. Για αυτούς που δεν θα συμμετέχουν στην εκδρομή θα υπάρξει αναχώρηση στις 15.00 από τους Δελφούς.
Περιλαμβάνονται
Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
2 διακυκτερεύσεις - Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά ή ημιδιατροφή ανάλογα την επιλογή σας
Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Ξενάγηση πόλης
Τοπικοί Φόροι
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Προαιρετικές Εκδρομές

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here