Συχνές ερωτήσεις που αφορούν την κράτηση και την επιβεβαίωση του ξενοδοχείου μου.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Τι συμβαίνει όταν κανω μια κράτηση;
Η αίτηση για κράτηση θα σας οδηγήσει σε μια νεα οθόνη όπου θα εμφανιστεί ο αριθμός κράτησης. Πρέπει να κρατήσετε αυτό τον αριθμό και να τον χρησιμοποιείτε σε κάθε σας επικοινωνία με το kantzos.gr. Επιπλέον, όλες οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται άμεσα (το αργότερο μέσα σε 30 λεπτά) με ένα e-mail το οποίο θα αναφέρει τον αριθμό κράτησης σας. Επίσης στο τέλος του email θα αναφέρεται ο πάροχος του ξενοδοχείου (provider) π.χ. hotelbeds, youtravel κλπ και ο αριθμός επιβεβαίωσης (provider code) τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το όνομα σας για το check in σας στο ξενοδοχείο.
Δεν έχω χρόνο να περιμένω για επιβεβαίωση. Τι μπορώ να κάνω;
Συνήθως οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο και η επιβεβαίωση δεν παίρνει παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την κράτηση σας το αργότερο μέσα σε 30 λεπτά. Σε περίπτωση που παρατηρείτε κάποια καθυστέρηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο hotels@kantzos.gr. Αν υπάρχει κάποιο ειδικό αίτημα ή κάποια αλλαγή αυτή θα προωθηθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το οποίο θα ασχοληθεί με αυτό.
Πότε θα ενημερωθεί το ξενοδοχείο για την κρατησή μου;
Το ονομά σας συνήθως γίνεται γνωστό στο ξενοδοχείο το αργότερο 48 ώρες μετά την πραγματοποίηση της κράτησης σας. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας, θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του πάροχου (provider) που αναφέρεται στο τέλος του email επιβεβαίωσης της κράτησης καθώς και τον αντίστοιχο κωδικό (provider code).
Θα λάβω έγγραφη επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο;
Όχι. Η επιβεβαίωση που θα λάβετε με e-mail από το kantzos.gr έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Παρουσιάζει τον αριθμό κράτησης, την διεύθυνση και τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου, τη συνολική τιμή, τον αριθμό επιβεβαίωσης καθώς και την πολιτική ακυρώσεων του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here