Πότε πληρώνω ακυρωτικά όταν κάνω ακύρωσης της κράτησης μου σε ξενοδοχείο.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης για την κρατησή μου;
Η πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχέιου εμφανίζεται στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κράτησης ξενοδοχείου πρίν την εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και στο email επιβεβαίωσης της κράτησης. Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα ξενοδοχεία χρεώνουν ποινή ακύρωσης ίση με την αξία μίας διανυκτέρευσης, αν η ακύρωση γίνει μεταξύ 24-72 ωρών πρίν την ημερομηνία άφιξης. Ωστόσο αυτές είναι απλά γενικές πληροφορίες για αυτό είναι καλό να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική του ξενοδοχείου που σκοπεύετε να κάνετε την κράτηση. Επίσης η ακυρωτική πολιτική ενός ξενοδοχείου είναι συνήθως αυστηρότερη σε περιόδους υψηλής τουριστικής κίνησης (high or peak season period). Υπάρχουν επίσης ξενοδοχεία τα οποία δε δέχονται ακυρώσεις μετά την ολοκλήρωση της κράτησης είτε για όλους τους τύπους δωματίων είτε για κάποιους συγκεκριμένους τύπους ή κάποια συγκεκριμένη προνομιακή προσφορά (non-refundable rates). Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση κράτηση επιβαρύνεται με 10 ευρώ χρέωση υπηρεσιών απο το kantzos.gr
Πως ακυρώνω μια κράτηση;
Παρακαλώ επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας στα τηλέφωνα 00302102588921

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here