Έχω βγάλει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και θέλω να κάνω αλλαγή. Τι πρέπει να κάνω?

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς μπορώ να ακυρώσω ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο;
Για να ακυρώσετε τα εισιτήριά σας θα πρέπει να τα επιστρέψετε στο γραφείο μας. Για κάθε αλλαγή ή ακύρωση υπάρχει χρέωση 3 ευρώ ανά εισιτηρίο με μέγιστη χρέωση τα 10 ευρώ τα οποία αναλογούν σε χρέωση υπηρεσιών του kantzos.gr και από εκεί και πέρα μπαίνει σε ισχύ και η ακυρωτική πολιτική της εκάστοτε ακτοπλοϊκής εταιρείας. Δεν γίνεται ακύρωση στην περίπτωση που η ημερομηνία ή ώρα αναχώρησης έχει παρέλθει.
Υπάρχει η δυνατότητα να μου επιστραφεί όλο ή μέρος του ποσού για ένα εισιτήριο που δεν έχω χρησιμοποιήσει;
Το επιστρεφόμενο ποσό εξαρτάται από την ακυρωτική πολιτική της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρίας. Επίσης αφαιρούνται 3 ευρώ ανά εισιτηρίο με μέγιστη χρέωση τα 10 ευρώ από το επιστρεφόμενο ποσό τα οποία αναλογούν σε χρέωση υπηρεσιών του kantzos.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριό σας θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές ποσό που θα σας επιστραφεί. Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης μετά την ημερομηνία και ώρα αναχώρησης. Αν το ταξίδι σας ακυρωθεί εξ αιτίας κακών καιρικών συνθηκών τότε σας επιστρέφεται το συνολικό αντίτιμο του εισιτηρίου από το γραφείο της αντίστοιχης ακτοπλοϊκης εταιρίας στο λιμάνι.
Μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες του εισιτηρίου μου; Τι πρέπει να κάνω;
Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία αναχώρησης δεδομένου ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την νέα ημερομηνία για το νέο δρομολόγιο. Αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που το νέο δρομολόγιο πραγματοποιείται από την ίδια ακτοπλοϊκή εταιρεία. Επιπλέον σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε εισιτήρια τα οποία έχετε ήδη παραλάβει, θα πρέπει να μας τα επιστρέψετε στα γραφεία μας έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις αλλαγές που μας ζητήσατε. Για κάθε αλλαγή υπάρχει υπάρχει χρέωση 3 ευρώ ανά εισιτηρίο με μέγιστη χρέωση τα 10 ευρώ τα οποία αναλογούν σε χρέωση υπηρεσιών του kantzos.gr. Μπορεί να γίνει αλλαγή και στην ακτοπλοϊκή απευθείας.
Μπορώ να αλλάξω τα εισιτήριά μου σε open (ανοιχτής ημερομηνίας) αντί να τα ακυρώσω;
Τα εισιτήριά σας μπορούν να αλλάξουν σε (οpen) ανοιχτής ημερομηνίας και να χρησιμοποιηθούν ως 1 χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης του εισιτηρίου ή μέχρι τέλος του έτους, σύμφωνα με την πολιτική κάθε ακτοπλοϊκής εταιρείας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τα εισιτήριά σας σε open, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους όρους του εισιτηρίου σας. Τη στιγμή που θα θέλετε να τα αντικαταστήσετε, θα χρεωθείτε για την αλλαγή υπάρχει χρέωση 3 ευρώ ανά εισιτηρίο με μέγιστη χρέωση τα 10 ευρώ τα οποία αναλογούν σε χρέωση υπηρεσιών του kantzos.gr. Μπορεί επίσης να γίνει αλλαγή / open και στην ακτοπλοϊκή απευθείας.
Πώς θα πάρω τα χρήματά μου πίσω αν ακυρώσω το εισιτήριο μου;
Σε περίπτωση ακύρωσης τα χρήματα θα σας επιστραφούν είτε στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω το εισιτήριό μου σε ανώτερη κατηγορία ή να ζητήσω καμπίνα;
Είναι δυνατό να αλλάξετε το εισιτήριό σας σε άλλο ανώτερης κατηγορίας ή να ζητήσετε καμπίνα μέσα στο πλοίο σε περίπτωση που υπάρχει αντίστοιχη διαθεσιμότητα.
Σε περίπτωση που χάσω το εισιτήριό μου, μπορώ να εκδόσω καινούριο ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω;
Δυστυχώς σε περίπτωση που χάσετε το εισιτήριό σας δεν υπάρχει δυνατότητα επανέκδοσης ή επιστροφής χρημάτων.
Έφτασα στο λιμάνι μετά την αναχώρηση του πλοίου; Τι πρέπει να κάνω;
Ναι. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της αντίστοιχης ακτοπλοϊκής εταιρίας στο λιμάνι. Υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν τα εισιτήριά σας για το επόμενο δρομολόγια αλλά δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε για κάτι τέτοιο.
Ακυρώθηκε το δρομολόγιο. Πώς θα αποζημιωθώ;
Ο συντομότερος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ακτοπλοϊκής εταιρίας στο λιμάνι. Εναλλακτικά μπορείτε να επιστρέψετε τα εισιτήρια σε μας και θα σας επιτρέψουμε το αντίτιμο στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here