Γενικές Ερωτήσεις και Απαντήσεις που αφορούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Μπορώ να αγοράσω τα εισιτήριά μου από το πλοίο ή να τα παραλάβω κατά την επιβίβασή μου σε αυτό;
Δυστυχώς σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσα στο πλοίο ή να τα παραλάβετε κατά την επιβίβασή σας. Χωρίς εισιτήριο δεν θα σας επιτραπεί η επιβίβαση στο πλοίο.
Μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένες θέσεις;
Συγκεκριμένες θέσεις μπορείτε να επιλέξετε εφ'όσον ακολουθήσετε την διαδικασία web-check in, δηλαδή το check-in μέσω του site της αεροπορικής εταιρίας με την οποία θα πραγματοποιήσετε την πτήση σας. Σημειώστε οτι κάποιες αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν το web-check in στην περίπτωση που ο επιβάτης διαθέτει μόνο χειραποσκευές.
Υπάρχουν ηλεκτρονικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια;
Όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι έντυπα και δεν υπάρχουν προς το παρόν ηλεκτρονικά εισιτήρια για καμία εταιρία.
Μπορώ να επιβιβαστώ στο πλοίο χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό εισιτηρίου ή τον αριθμό κράτησης;
Για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το έντυπο εισιτήριο. Χωρίς αυτό δεν θα σας επιτραπεί να επιβιβαστείτε ακόμα και αν έχετε τον αριθμό κράτησης ή τον αριθμό εισιτηρίου.
Υπάρχει κάποιο λάθος στο όνομά μου στο εισιτήριο. Μπορεί αυτό να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην επιβίβασή μου;
Ο έλεγχος των εισιτηρίων στα πλοία δεν είναι τόσο αυστηρός όσο στα αεροδρόμια και συνεπώς δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, ακόμα και αν το όνομά σας είναι γραμμένο λάθος.
Χρειάζεται να παρουσιάσω κάποιο επίσημο έγγραφο (πχ ταυτότητα) για να επιβιβαστώ;
Αν και οι λιμενικές αρχές συνήθως δεν ζητούν κάποιο επίσημο έγγραφο ώστε να επιτρέψουν την επιβίβαση στο πλοίο, καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας την ταυτότητά σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here