Πώς θα κάνεις επιλογή των δρομολογίων σου όσον αφορά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ποιες είναι οι κατηγορίες ηλικίας για τους επιβάτες;
Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρίες έχουν διαφορετικούς ναύλους σύμφωνα με την ηλικία του επιβάτη. Κατά τη διαδικασία κράτησης καλείστε να προσδιορίσετε την ηλικιακή κατηγορία κάθε επιβάτη:

Ενήλικες θεωρούνται όλοι οι επιβάτες που είναι μεγαλύτεροι από 10 ετών.

Παιδιά θεωρούνται οι επιβάτες από 5 έως 10 ετών.

Βρέφη θεωρούνται οι επιβάτες που είναι μικρότεροι από 5 χρονών.

Υπάρχουν εκπτώσεις στο ναύλο για βρέφη και παιδιά;

Κατάστρωμα/Οικονομική:Οι θέσεις της κατηγορίας αυτής βρίσκονται σε καθιστικά ή στο κατάστρωμα και δεν είναι αριθμημένες. Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν λιγότερες ανέσεις και γι' αυτό είναι οικονομικότερη. Σε κάποια πλοία όπως τα high-speed και τα flying dolphins (ιπτάμενα δελφίνια), οι θέσεις της οικονομικής κατηγορίας είναι αριθμημένες.

Αεροπορικές θέσεις:Πρόκειται για αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου.

Business:Οι θέσεις της κατηγορίας αυτής βρίσκονται συνήθως σε σαλόνι με μη αριθμημένες θέσεις. Οι θέσεις είναι πιο άνετες από αυτές της οικονομικής και υπάρχει περισσότερος χώρος.

VIP/ Α θέση :Πρόκειται για πολυτελείς θέσεις που βρίσκονται σε σαλόνι με περισσότερες ανέσεις. Οι θέσεις είναι πιο άνετες και υπαρχει πολύς χώρος.

Καμπίνες:Οι καμπίνες μπορεί να είναι εσωτερικές ή εξωτερικές. Οι εσωτερικές καμπίνες βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος του πλοίου και δεν έχουν παράθυρα, ενώ οι εξωτερικές βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του πλοίου και διαθέτουν παράθυρα. Οι καμπίνες χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τις ανέσεις και την πολύτέλεια που προσφέρουν. Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ολόκληρη καμπίνα (δίκλινη, τρίκλινη ή τετράκλινη) ή να μοιραστείτε την καμπίνα με άλλους επιβάτες του ίδιου φύλου.


Ποιες είναι οι κατηγορίες θέσεων που υπάρχουν συνήθως σε ένα πλοίο;
Εάν ταξιδεύετε προς το εξωτερικό είναι καλό να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν, ενώ για το εσωτερικό 1 ώρα είναι αρκετή. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι σε περιόδους αιχμής θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο μέχρι να περάσετε τους ελέγχους ασφαλείας.
Είναι οικονομικότερο να αγοράσω ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής ή δύο εισιτήρια απλής διαδρομής;
Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα βρείτε διαφορά στην τιμή για ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής σε σχέση με δύο εισιτήρια απλής διαδρομής. Σε κάποιες όμως ακτοπλοϊκές εταιρείες το εισιτήριο με επιστροφή είναι οικονομικότερο (π.χ ΑΝΕΚ, Blue Star).

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here