Πώς θα κάνεις έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω internet και πως θα τα παραλάβεις

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς θα παραλάβω το εισιτήριό μου;
Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το εισιτήριό σας είτε από το γραφείο μας στην Αθήνα χωρίς χρέωση ή μέσω κούριερ με επιπλέον χρέωση. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σας παρέχεται και η δυνατότητα να παραλάβετε το εισιτήριο απευθείας από το λιμάνι αναχώρησης χωρίς επιπλέον χρέωση.
Πότε θα παραλάβω το εισιτήριό μου;
Αν επιλέξετε να παραλάβετε το εισιτήριό σας μέσω κούριερ, θα το παραλάβετε μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Τα εισιτήρια παραδίδονται εργάσιμες μέρες και ώρες.
Μπορώ να παραλάβω το εισιτήριό μου από το λιμάνι αναχώρησης;
Πλέον μπορείτε να παραλάβετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια από το λιμάνι της αναχώρησής σας, αρκεί να επιλέξετε "Παραλαβή από το λιμάνι" κατά τη διαδικασία κράτησης! Σχεδόν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αυτή, εκτός από ορισμένες στις οποίες η επιλογή αυτή δε θα είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να ζητήσετε τα εισιτήριά σας από το κιόσκι στην προβλήτα που αναχωρεί το πλοίο σας ή από τον ταξιδιωτικό πράκτορα της ακτοπλοϊκής με την οποία θα ταξιδέψετε, του οποίου τα γραφεία βρίσκονται στο λιμάνι. Μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλεφωνικό μας κέντρο για περισσότερες πληροφορίες.
Πού μπορώ να βρω το γραφείο σας στο λιμάνι;
Το γραφείο μας δεν βρίσκεται στο λιμάνι. Η διέυθυνσή μας είναι στο κέντρο στον Περισσό της Νεας Ιωνίας στην Αττική, Κολοκοτρώνη 44 και Χαλκοματάδων 1Α.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here