Όταν επιλέγω την Οργανωμένη Εκδρομή που θα κάνω κράτηση πρέπει να προσέξω τις ώρες των πτήσεων

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Πτήσεις ( Με ποια εταιρεία και τι ώρες θα ταξιδέψω?)
Στις οργανωμένες εκδρομές δίνεται η δυνατότητα στο ταξιδιωτικό γραφείο να έχει στη διάθεσή του πολλές θέσεις σε μια συγκεκριμένη τιμή αντίθετα στις διακυμάνσεις που παρατηρούνται γενικότερα στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων. Έτσι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του ένα “σταθερό προϊόν” Πολλές φορές όμως και σε αρκετούς προορισμούς -όπου έχουμε αρκετές προγραμματισμένες πτήσεις- δίνεται η δυνατότητα στο γραφείο αλλά και στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν πτήσεις με διαφορετικές ώρες σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που τους παρέχει η αεροπορική εταιρεία ή την ώρα που θέλει αν ταξιδέψει κάποιος (π.χ. απογευματινή αναχώρηση λόγω εργασίας). Στην πράξη βεβαίως αυτό που συμβαίνει ως επί των πλείστων είναι να προτιμούνται οι πρωινές πτήσεις λόγω του χρόνου του ταξιδιού που κερδίζουν οι εκδρομείς στον προορισμό. Επίσης συχνά σε οργανωμένα πακέτα και κυρίως σε περιόδους υψηλής ζήτησης μπορεί να παρατηρήσετε πως η εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε δεν είναι κάποια από τις γνωστές σε εσάς. Αυτές είναι πτήσεις charter δηλαδή πτήσεις που έχουν μισθωθεί από κάποια ιδιωτική εταιρεία για να εξυπηρετήσουν τους ταξιδιώτες του συγκεκριμένου γκρουπ. Αυτές οι εταιρείες είναι εξίσου ασφαλής με ελεγμένο εξοπλισμό όσο και οι προγραμματισμένες και μάλιστα δίνουν την δυνατότητα να κρατούν το κόστος κατ’ άτομο χαμηλά για την εκδρομή σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here