Παίζει ρόλο η επιλογή εκδρομή με πρωινό, ημιδιατροφή και τι πρέπει να επιλέξω όταν κλείνω σε Οργανωμένη Εκδρομή

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Γεύματα (Θα τρώω στο ξενοδοχείο?)
Σε πολλά τουριστικά πακέτα περιλαμβάνεται κάποιου είδους διατροφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει πρωινό το οποίο σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Υπάρχουν τέσσερις τύποι διατροφής στα ξενοδοχεία:

BB: Bed and breakfast = Διαμονή με πρωινό

ΗΒ:Half Board/Ημιδιατροφή = Διαμονή με πρωινό και ένα γεύμα ή δείπνο

FB: Full Board/Πλήρης διατροφή= Διαμονή με πρωινό, γεύμα και δείπνο.

ΑΙ: All inclusive/ Όλα συμπεριλαμβανόμενα = Διαμονή με πλήρη διατροφή , snacks κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάποια ποτά.

Πρέπει να γνωρίζετε πως η ποσότητα του φαγητού, η ποικιλία των μενού και οι ώρες σερβιρίσματος διαφέρουν από προορισμό σε προορισμό πάντα σύμφωνα με τα τοπικά δεδομένα και τις παραδόσεις της χώρας. Στα οργανωμένα γκρουπ τα γεύματα είναι τις περισσότερες φορές τύπου μπουφέ και αυτό είναι πρακτικό καθότι δίνεται η επιλογή του τι θέλει ο καθένας να φάει αλλά και επισκέπτες οι οποίοι έχουν ιδιαιτερότητες στις διατροφικές τους συνήθειες (π.χ. χορτοφαγικά γεύματα, τυχόν αλλεργίες) μπορούν να προστατευθούν.

Τα γεύματα σε μια οργανωμένη εκδρομή συχνά είναι και εκτός ξενοδοχείου. Αυτό συμβαίνει ως επί το πλείστον σε εκδρομές οι οποίες είναι ημερήσιες και μακριά από την πόλη της διαμονής ή σε κάποια κρουαζιέρα σε ποτάμι ( π.χ. Ημερήσια εκδρομή στην Φιγκέρες της Πορτογαλίας με διαμονή στην Λισσαβώνα ή κρουαζιέρα στον Νείλο με διαμονή στο Κάιρο). Σε αυτές τις περιπτώσεις το γραφείο έχει συνεργασία με κάποιο τοπικό εστιατόριο μαζί με το οποίο έχουν συμφωνήσει ένα συγκεκριμένο μενού ώστε να καλυφθούν όλα τα γούστα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here