Όταν ταξιδεύω με Οργανωμένη Εκδρομή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα και εάν ναι κατά τη διάρκεια ή πριν την αναχώρηση.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Νόμισμα ( Θα χρειαστεί να κάνω συνάλλαγμα? )
Στις χώρες που είναι εντός της Ευρωζώνης δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως καμία αλλαγή καθώς έχουν το ίδιο νόμισμα με την Ελλάδα. Τις χώρες που χρησιμοποιούν ευρώ ως αποκλειστικό τους νόμισμα μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ. Σε χώρες οι οποίες βρίσκονται εκτός ευρώ ενημερωθείτε από το ταξιδιωτικό σας γραφείο για την ισοτιμία του τοπικού νομίσματος και κάποια βασικά κόστη ( π.χ. ένα γεύμα, ένας καφές, ένα μπουκάλι νερό) ώστε να μπορέσετε να υπολογίσετε τι χρήματα θα χρειαστείτε στο ταξίδι σας. Στις περισσότερες χώρες αν και μπορείτε να κάνετε ανάληψη από ΑΤΜ και να πληρώνετε με κάρτα καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποια μετρητά. Υπάρχουν χώρες οι οποίες δέχονται ευρώ αλλά δίνουν ρέστα σε τοπικό νόμισμα. Κάπου στην μετατροπή όμως συνήθως βγαίνετε χαμένοι. Γι αυτό πρέπει να έχετε τοπικό νόμισμα για να μπορείτε να έχετε έλεγχο στο τι ξοδεύετε.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here