Συχνές Ερωτήσεις
Κατηγοριοποίηση των Εκδρομών μας σε Αστέρια
Η εταιρία μας στην συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της έχει κατηγοριοποιήσει τις εκδρομές που προωθεί σε αστέρια. Εδώ θα δείτε τα κριτήρια κατηγοριοποίησης των εκδρομών μας:

2 αστέρια: Οδικές εκδρομές, που περιλαμβάνουν μόνο πρωινό, έχουν όλες τις εκδρομές προαιρετικές, δεν υπάρχει ξεναγός παρά μόνο συνοδός και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 2 ή 3 αστέρων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους από εσάς. Δηλάδη μαθαίνεται το όνομα του ξενοδοχείου 2 - 3 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.3 αστέρια: Οδικές εκδρομές συνήθως ή αεροπορικές εκδρομές με ναυλωμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), έχουν κάποιες εκδρομές προαιρετικές, υπάρχει ξεναγός μόνο όπου κρίνεται απαραίτητο ( βάση νόμου) συνοδός ο οποίος πραγματοποιεί τις ξεναγήσεις και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 3 ή 4 αστέρων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους από εσάς. Δηλάδη μαθαίνεται το όνομα του ξενοδοχείου 2 - 3 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.4 αστέρια: Οδικές εκδρομές ή αεροπορικές εκδρομές με ναυλωμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), δεν έχουν εκδρομές προαιρετικές συνήθως, υπάρχει ξεναγός όπου απαιτείται ( ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση του πελάτη για τα αξιοθέατα) συνοδός / αρχηγός ο οποίος απλά σας ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα επισκεφθούμε και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 4 ή 5 αστέρων με δυνατότητα επιλογής τους από εσάς πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.5 αστέρια: Αεροπορικές εκδρομές με προγραμματισμένες πτήσεις, που περιλαμβάνουν πρωινό ή ημιδιατροφή ( δείπνο σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο), δεν έχουν εκδρομές προαιρετικές συνήθως, υπάρχει ξεναγός όπου απαιτείται ( ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση του πελάτη για τα αξιοθέατα) συνοδός / αρχηγός ο οποίος απλά σας ενημερώνει για τις περιοχές όπου θα επισκεφθούμε και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία είναι 4 ή 5 αστέρων με δυνατότητα επιλογής τους από εσάς πριν την αναχώρηση της εκδρομής σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here