Συχνές Ερωτήσεις για οργανωμένη Εκδρομή και συγκεκριμένα για τον ξεναγό που θα κάνει τις ξεναγήσεις

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ξεναγός ( Ποιος θα μας πει τι είναι αυτό που επισκέπτομαι?)
Ο ξεναγός είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας από τον τοπικό φορέα του τουρισμού ο οποίος έχει δίπλωμα ξεναγού. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που γνωρίζει τον προορισμό σε ότι αφορά την ιστορία του , τα ήθη και έθιμά του , τον πολιτιστικό χαρακτήρα του, καθώς και τις λεπτομέρειες των μνημείων και αξιοθέατων του προορισμού. Δεν είναι μαζί με το γκρουπ όλη την διάρκεια του ταξιδιού όπως ο αρχηγός. Παρ όλο που και ένας αρχηγός μπορεί να γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες αυτό δεν σημαίνει πως είναι ξεναγός. Ο ξεναγός είναι μόνιμος κάτοικος του προορισμού ,μιλάει τη μητρική γλώσσα των επισκεπτών και συνεργάζεται με τον αρχηγό σε ότι αφορά τις μετακινήσεις του γκρουπ στην ξενάγηση. Και φυσικά έχει και το αντίστοιχο δίπλωμα. Είναι ο άνθρωπος που θα σας πληροφορήσει καλύτερα από τον καθένα σε ότι αφορά στην ιστορία του προορισμού και των αξιοθέατων/μνημείων που επισκέπτεστε.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here