Συχνές Ερωτήσεις σε Οργανωμένη Εκδρομή που αφορούν τον αρχηγό της Εκδρομής

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Αρχηγός/Συνοδός ( Θα υπάρχει κάποιος μαζί μας για ότι χρειαστώ? )
Ο αρχηγός/συνοδός του γκρουπ είναι ένας άνθρωπος του γραφείου ο οποίος είναι υπεύθυνος για την τήρηση του προγράμματος της εκδρομής και την ομαλή διεξαγωγή των μεταφορών , του check in/out στο ξενοδοχείο όπως και να τηρούνται οι υπηρεσίες που αναφέρονται πως περιλαμβάνονται στο πακέτο. Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος γνωρίζει τον προορισμό και σας κατευθύνει για ότι χρειαστείτε. Γι αυτό είναι καλό επειδή είναι υπεύθυνος και για εσάς να τον ενημερώνετε για το που θα είστε όπως επίσης να έχει και τα κινητά σας τηλέφωνα. Να ξέρετε πως ο αρχηγός είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα σας βοηθησει σε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή σε οποιοδήποτε πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσετε. Γι αυτό το λόγο χρειάζεται και την συνεργασία σας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here