12 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ME ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΡΜΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΤΟΥΛΟΥΖΗ - ΛΟΥΡΔΗ - ΜΠΟΡΝΤΩ - ΝΑΝΤ - ΣΑΙΝ ΜΙΣΕΛ - ΑΚΤΕΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ - ΠΑΡΙΣΙ - EURODISNEY - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ - ΜΙΛΑΝΟ

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag

Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες( I.D 18664)

Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
1Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ (ΠΛΟΙΟ):
Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
2Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΡΜΑ Ή ΜΟΝΤΕΝΑ:
'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για ΠΑΡΜΑ ή ΜΟΝΤΕΝΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
3Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΡΜΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΝΙΚΑΙΑ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για το πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ με τα περίφημα ανάκτορα και το ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της ΓΑΛΛΙΑΣ, η ΝΙΚΑΙΑ. Χτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία, κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου του ΑΝΖ, στις εκβολές του ΠΑΓΙΟΝ, στους πρόποδες μιας σειράς λόφων, όπου δεσπόζει ένα πλατύ παραπέτασμα βουνών. Τους κήπους του ΑΛΒΕΡΤΟΥ του Α', το ΗΡΩΟΝ, την παλαιά πόλη, την πλατεία ΜΑΣΣΕΝΑ και την παραλιακή λεωφόρο, θα επισκεφθούμε στη σημερινή μας περιήγηση πριν καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μασσαλία, για δείπνο και διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
4Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΤΟΥΛΟΥΖΗ - ΛΟΥΡΔΗ:
Πρωινό και αφήνουμε την πόλη της ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ με το μεγαλύτερο λιμάνι της νότιας Γαλλίας και αναχωρούμε για την ΤΟΥΛΟΥΖΗ, χτισμένη στη δεξιά όχθη του ΓΑΡΑΝΑ, μικρή στάση και συνεχίζουμε για την όμορφη Λούρδη, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
5Η ΗΜΕΡΑ/ ΛΟΥΡΔΗ:
Τη χθεσινή κουραστική μέρα, διαδέχεται σήμερα μια ήρεμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Πρωινό και ξεκινάμε τη γνωριμία με την πόλη της ΛΟΥΡΔΗΣ. Χτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία στους πρόποδες των ΠΥΡΗΝΑΙΩΝ, πάνω στο χείμαρρο του ΠΩ, είναι ο πιο γνωστός τόπος προσκυνήματος για περισσότερο από έναν αιώνα. Χωρισμένη σε δυο τμήματα με το ενδιαφέρον όμως να επικεντρώνεται στη "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ". Εδώ, θα επισκεφθούμε την τεράστια πλατεία των ΛΙΤΑΝΕΙΩΝ, την υπόγεια Βασιλική ΣΑΪΜ - ΠΙ - Χ που μπορεί να χωρέσει 20.000 άτομα. Χτίστηκε για τη γιορτή της εκατονταετηρίδας (1958) από την εμφάνιση της Παρθένου, ευλαβικό προσκύνημα στη θαυματουργή αυτή εικόνα. Η εκκλησία ΡΟΖΑΙΡ (1885), Βυζαντινού ρυθμού με τη γοτθικού ρυθμού Βασιλική της (1876), επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας με τα αφιερώματα στους τοίχους της. Ανάλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σπήλαιο ΜΟΣΑΜΠΙΕΛΙ, με τη θαυματουργή πύλη, όπου έγιναν οι εμφανίσεις της Παναγίας αλλά και η γέφυρα "ΣΑΙΝ - ΜΙΣΕΛ". Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρεςς
6Η ΗΜΕΡΑ/ ΛΟΥΡΔΗ - ΜΠΟΡΝΤΩ - ΝΑΝΤ:
Νωρίς το πρωί αφήνουμε πίσω μας τα ΠΥΡΗΝΑΙΑ με κατεύθυνση τις ακτές του Ατλαντικού και την οικονομική μητρόπολη της Ν.Δ. Γαλλίας, το ΜΠΟΡΝΤΩ. 'Αφιξη το μεσημέρι για σύντομη περιήγηση στο μεγάλο αυτό Γαλλικό λιμάνι. Μια πολύ όμορφη πόλη χτισμένη στην αριστερή όχθη του ΓΑΡΟΥΝΑ ποταμού, 100 χλμ περίπου από τις ακτές του Ατλαντικού. Στο ξακουστό αυτό κέντρο των περίφημων κρασιών "ΜΠΟΡΝΤΩ" θα επισκεφθούμε την "ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΕΝΤΙ" στην καρδιά της πόλης με το "GRAND THEATRE" να υψώνεται επιβλητικά. Η διαδρομή συνεχίζεται βορειότερα για να καταλήξουμε το βράδυ στη ΝΑΝΤ για δείπνο και διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
7Η ΗΜΕΡΑ/ ΝΑΝΤ - MONT SAINT MICHEL - ΠΑΡΙΣΙ:
Σύντομη περιήγηση της πόλης και αναχώρηση για το γραφικό και πανέμορφο Μον Σαιν Μισέλ. Η διαδρομή μας μέσω Ρεν (Rennes) μας οδηγεί νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό βράχο που φιλοξενεί το ομώνυμο Μοναστήρι. Το Μον Σαιν Μισέλ είναι μία μικρή νησίδα στις ακτές της Νορμανδίας, σε πολύ μικρή απόσταση (περίπου 1,6 χλμ) από την ακτή, με την οποία συγκοινωνεί με ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Στην κορυφή του υπάρχει το περίφημο Αββαείο με το επίχρυσο άγαλμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην κορυφή του καμπαναριού, που χαρακτηρίζεται ως αριστούργημα του δυτικού πολιτισμού. Ένα τοπίο μοναδικό θα μας κρατήσει κοντά του, για να απολαύσουμε ένα θέαμα ξεχωριστό, αφού η παλίρροια άλλοτε το θέλει στεριά και άλλοτε νησί. Η πανέμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται κατά μήκος των ακτών της Νορμανδίας, με μικρές επισκέψεις στις παραθαλάσσιες πόλεις και παραθεριστικά κέντρα της Βόρειας Γαλλίας, Ντωβίλ, Τρουβίλ και Ονφλέρ. Η Γαλλική πρωτεύουσα όμως μας περιμένει και έτσι με τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες αφήνουμε πίσω μας το υπέροχο τοπίο και κατευθυνόμαστε στην "Πόλη του Φωτός". Ο πύργος του 'Αιφελ, ορατός από πολύ μακριά, σημείο αναφοράς ότι πλησιάζουμε στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
8Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΡΙΣΙ Ξενάγηση- ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ :
Σήμερα θα γνωρίσουμε το ιστορικό και μοντέρνο Παρίσι. Η πανοραμική μας ξενάγηση περιλαμβάνει την Όπερα, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον Πύργο του 'Αιφελ, το Μέγαρο των Απομάχων το Καρτιέ Λατέν, τη Σορβόννη, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Δημαρχείο, τη Βαστίλη, τα Μεγάλα Βουλεβάρτα κ.ά. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το μουσείο του Λούβρου, ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα, που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και τη γνωστή Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι. Τέλος, θα μεταβούμε στο λόφο της Μονμάρτρης με τη βασιλική Σακρ Κερ. Χρόνος ελεύθερος στην πάντα ενδιαφέρουσα Παρισινή αγορά. Μετά το δείπνο μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση μας για μια μίνι κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (προαιρετικά), κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή μας στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
9Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΡΙΣΙ - EURODISNEY:
Ολοήμερη εκδρομή στην πανέμορφη Κοιλάδα του Λίγηρα. Η συλλογή των αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων της Αναγέννησης, η ανάμνηση των επικών ή ρομαντικών επεισοδίων της ιστορίας της Γαλλίας και τα βουκολικά τοπία (λίμνες, δάση), καθιστούν την κοιλάδα του Λίγηρα έναν ξεχωριστό γαλλικό προορισμό. Σήμερα θα γνωρίσουμε δύο από τα σημαντικότερα κάστρα της περιοχής. Ξεκινάμε με το Αμπουάζ (Amboise). Στην αυγή της αναγέννησης, ο πανίσχυρος μεσαιωνικός πύργος της Αμπουάζ παραχώρησε τη θέση του σε μία βασιλική κατοικία κατά τη βασιλεία των Γάλλων βασιλέων Κάρολου Η΄ και Φραγκίσκου Α. Επίσκεψη των βασιλικών διαμερισμάτων (με την εξαιρετική συλλογή επίπλων γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού), των επιβλητικών πύργων των ιπποτών και των όμορφων κήπων. Ακολουθεί η Μπλουά, πρωτεύουσα του Γαλλικού διαμερίσματος Λουάρ-ε-Σερ (Loir-et-Cher), που βρίσκεται στις όχθες του Λίγηρα, μεταξύ Ορλεάνης και Τουρ. Το διάσημο κάστρο της Μπλουά, που κάποτε ήταν μία από τις κατοικίες του Λουδοβίκου ΙΒ΄, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ενώ μια λιθόκτιστη γέφυρα του 18ου αιώνα ενώνει τις όχθες του Λίγηρα. Χτισμένη σε δύο απόκρημνους λόφους, η πόλη είναι γεμάτη ελικοειδή απότομα δρομάκια, τα οποία συχνά καταλήγουν σε μεγάλες σκάλες. Στα νότια της πόλης βρίσκεται το Forêt de Russy, ένα μικρό τμήμα του πυκνού δάσους που κάποτε κάλυπτε την περιοχή. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Παρίσι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
10Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΡΙΣΙ - ΜΙΛΑΝΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βόρεια Ιταλία, μέσω ΜΑΚΟΝ τούνελ MONT- BLANC, ΑΟΣΤΑΣ, με μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ, θα φθάσουμε το βράδυ για δείπνο και διανυκτέρευση στην περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
11Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ:
Νωρίς το πρωί αφήνουμε την πόλη των «ΕΚΘΕΣΕΩΝ και της ΜΟΔΑΣ» και μέσω ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ, φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ. Διανυκτέρευση εν πλω.
Γύρος Γαλλίας, 12 ημέρες
12Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:
'Αφιξη το μεσημέρι στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, όπου θα φθάσουμε τρεις περίπου ώρες αργότερα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here