9 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ST. MORITZ-ΜΙΛΑΝΟ - ΤΙΡΑΝΟ - ΣΑΙΝ ΜΟΡΙΤΖ - ΚΟΜΟ - ΜΠΕΛΑΤΖΙΟ - ΜΕΝΑΤΖΙΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΣΤΡΕΖΑ - ΤΟΡΙΝΟ

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag

Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες( I.D 18706)

Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
1Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΟΙΟ:
Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διανυκτέρευση εν πλω.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
2Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΝΚΟΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ:
'Αφιξη στην Ανκόνα το μεσημέρι και άμεση αναχώρηση για ΜΙΛΑΝΟ, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
3Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΙΛΑΝΟ:
Πρωινό και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού, για να γνωρίσουμε το ΝΤΟΥΟΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza del la Scala. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πάντα ενδιαφέρουσα αγορά της πόλης του ΜΙΛΑΝΟΥ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
4Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΙΛΑΝΟ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΙΡΑΝΟ & ST. MORITZ:
Πολύ νωρίς παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε από μια πανέμορφη διαδρομή για το ΤΙΡΑΝΟ, από όπου θα συνεχίσουμε με τρενάκι για το παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο St. Moritz, το οποίο είναι κτισμένο σε υψόμετρο 1580 μέτρων και περιβάλλεται από μια λίμνη η οποία, παγωμένη καθώς είναι το χειμώνα, αποτελεί ιδανικό στάδιο για Χόκεϋ. Αρχικά ήταν μικρό χωριό με ιαματικές πηγές, γνωστές ήδη από τους μεσαιωνικούς χρόνους. 'Αρχισε να εξελίσσεται σε χειμερινό θέρετρο από το 19ο αιώνα και σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά κέντρα για σκι το χειμώνα και πεζοπορία το καλοκαίρι. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και η επιστροφή μας με το πούλμαν θα ολοκληρώσει ιδανικά την ημέρα μας αφού θα μας προσφέρει μια ακόμη διαφορετική όμορφη διαδρομή, με μοναδικά τοπία. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
5Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΙΛΑΝΟ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΟΜΟ - BELAGGIO - MENAGGIO - ΛΟΥΓΚΑΝΟ:
Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη και την ομώνυμη λίμνη του ΚΟΜΟ. Περίπατοι στην PIAZZA CAVOUR και την κεντρική πλατεία, με τα όμορφα καφέ και τα εστιατόρια, αλλά και τα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο Καθεδρικός Ναός που η κατασκευή του διήρκεσε τέσσερις περίπου αιώνες και είναι γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει. Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι ακόμη το Μουσείο Μεταξιού και η κατοικία GUISEPPE GARIBALDI για ελεύθερες επισκέψεις. Λίγο αργότερα από μια γραφική παραλίμνια διαδρομή θα φθάσουμε στο ΒELAGGIO, με τις διάσημες Βίλες, με πιο χαρακτηριστική τη VILLA MELZI. Mε καραβάκι (έξοδα ατομικά) θα περάσουμε στο ΜΕΝΑGGIO για να συνεχίσουμε τη «μαγεία» των Ελβετικών τοπίων μέχρι την πρώτη Ελβετική πόλη και ομώνυμη λίμνη, το ΛΟΥΓΚΑΝΟ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε αυτή τη χαρακτηριστική Ελβετική πόλη, αλλά και να ανέβουμε με το τελεφερίκ (καιρού επιτρέποντος/έξοδα ατομικά) στην κορυφή ΣΑΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ, για να απολαύσουμε τα μοναδικά τοπία που συνθέτουν οι λίμνες και τα βουνά της περιοχής. Επιστροφή στο Μιλάνο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
6Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΙΛΑΝΟ - LAGO MAGGIORE - TOΡΙΝΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Ματζιόρε και τη γραφική Στρέζα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα γραφικά παραλίμνια δρομάκια ή εναλλακτικά προαιρετικά, κρουαζιέρα με το καραβάκι στο νησάκι Ίζολα Μπέλα με το παλάτι ή στο διπλανό Ίζολα Πεσκατόρε, των ψαράδων. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το βράδυ στο ΤΟΡΙΝΟ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
7Η ΗΜΕΡΑ/ ΤΟΡΙΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ:
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την περιήγηση - ξενάγηση της πόλης. Χτισμένη σε πεδιάδα στους πρόποδες των 'Αλπεων με ένα μεγάλο μέρος της να βρέχεται κυρίως από τον ποταμό Πάδο, θα συναντήσουμε πολλές μεγάλες, πέτρινες γέφυρες στοιχεία που δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα και μια γραφικότητα στην πόλη. Θα ξεναγηθούμε στο Αιγυπτιακό μουσείο του Τορίνο, το τρίτο μεγαλύτερο και σημαντικότερο Μουσείο για την αρχαία Αίγυπτο στον κόσμο, μετά από αυτού της Βρετανίας και του Καΐρου. Με εξαιρετική συλλογή από κοινά αντικείμενα καθημερινής χρήσης έως τοιχογραφίες του τάφου του Ίτι, το σύμπλεγμα του Τουταγχαμών, του 'Αμμωνος και τη σαρκοφάγο του Πεταμένωφι. Οι συλλογές του καλύπτουν πάνω από τέσσερις χιλιάδες χρόνια ιστορίας του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού. Πολύ σημαντικό και το Μουσείο Κινηματογράφου Fellini, Rosselini Visconti, Antonioni, με σπάνια συλλεκτικά εκθέματα. ‘Ολος ο Ιταλικός κινηματογράφος στεγάζεται σε ένα ψηλό τούβλινο κτίριο με απίστευτη θέα, το Mole Antonelliana. Τέλος, στον Καθεδρικό ναό της πόλης θα δούμε από κοντά τη φημισμένη Ιερά Σινδόνη. Ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα από τα πλέον αμφισβητούμενα κειμήλια της καθολικής πίστης, φυλάσσεται εδώ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
8Η ΗΜΕΡΑ/ ΤΟΡΙΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ:
Νωρίς το πρωί γεμάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
Πανόραμα Βορείου Ιταλίας - Ελβετία, 9 ημέρες
9Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:
'Αφιξη στο λιμάνι ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here