Εδώ θα βρείτε όλες τις συνεργαζόμενες τράπεζες και τις πιστωτικές κάρτες αυτών με τις οποίες μπορείτε να κάνετε πληρωμή στην εταιρία μας.Η εταιρία μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, Prepaid Cards

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag

Ποιές κάρτες δέχεται η εταιρία μας στα καταστήματά της?

Αποδοχή και εξυπηρέτηση όλων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών με το σήμα των Διεθνών Οργανισμών MasterCard, VISA, Maestro και JCB με POS της Εθνικής Τράπεζας

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής εξ αποστάσεως?

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα εξ αποστάσεως μέσω της υπηρεσίας Alpha E-commerce της Alpha Bank. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόσθετη χρέωση λόγω πληρωμής με πιστωτική-χρεωστική:

Για την έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων υπάρχει πρόσθετη χρέωση υπηρεσιών 1% για κάρτες Visa , MasterCard , Maestro και 4% για κάρτες AM.EX και Diners πλέον της εκάστοστε πολιτικής χρέωσης υπηρεσιών της εταιρίας μας για αυτές τις υπηρεσίες.

Δέχεστε άτοκες δόσεις:

Τα μέλη του Kantzos Members Club απολαμβάνουν εκπτώσεις σε Αεροπορικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Οργανωμένες εκδρομές, Κράτηση Ξενοδοχείων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Κράτηση σε Κρουαζιέρα και στην υπηρεσία ταξιδιωτικού συμβούλου. Επίσης δίνουμε την δυνατότητα σας μέλη του να κάνουν τις πληρωμές τους με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις. Δεν έχετε λοιπόν παρά να γίνετε μέλη στο Kantzos Members για απολαμβάνετε αυτά τα προνόμια.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος:

Για να γίνετε μέλη στο Kantzos Members Club δεν έχετε παρά να κάνετε την εγγραφή ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας μας ή συμπληρώνοντας την αίτησή που θα βρείτε σας γραφεία μας. Προτού συμπληρώσετε την αίτηση παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους Όρους Συμμετοχής αλλά και τα προνομιά που απολαμβάνουν τα μέλη μας.
ONLINE ΑΙΤΗΣΗ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Τηλέφωνα γραφείου
Τηλέφωνο:+30 210 2511360
FAX:+30 210 2522317
E-mail:Κεντρικό MAIL
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
FAX:+30 210 2522317
E-mail:Εξυπηρέτηση Πελατών
Πιστωτικές Κάρτες

Proud Member of

We accept the following Cards