Τουριστικό Γραφείο Kantzos στην Νέα Ιωνία, στην Αθήνα και στην Βοιωτία. Εκδρομές και Ταξίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη,Οικονομικά Ξενοδοχεία διαμονής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη,Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές Διακοπές!!

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Εσύ που θες να ταξιδέψεις?

#menoume_asfaleis Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Διαβάστε ΕΔΩ τις οδηγίες πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19

Δημοφιλή Ξενοδοχεία

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πάρα πολλά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σε περίπτωση που βρείτε αλλού καλύτερες τιμές ενημερώστε μας!!!!
Περισσότερα
Βρείτε το ξενοδοχείο διαμονής σας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την εγγύηση ενός μεγάλου Tour Operator.

Η εταιρία μας

Τα γραφεία της εταιρίας Κάντζος Η εταιρία μας ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 στον Περισσό της Νέας Ιωνίας.Η εταιρία διαθέτει 9 τουριστικά λεωφορεία και διοργανώνει εκδρομές, εκδίδει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και προσφέρει πλήθος άλλων υπηρεσιών.

Kantzos Members Club

Γίνετε μέλη στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρίας μας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες μας τις προσφορές και τις εκδρομές αλλά και για να έχετε εκπτώσεις σε όλες τις εκδρομές μας. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα μας τα event και τα vip party και όλα αυτά μόνο με μια κάρτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου : ΕΔΩ

Προτού Συμπληρώσετε την αίτησή σας παρακαλώ όπως διαβάσετε τους όρους Συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μας: ΕΔΩ

Proud Member of

We accept the following Cards