Kantzos Travel Services, Ποιοί είμαστε? Τι εκδρομές οργανώνουμε?Τι λένε για εμάς οι πελάτες μας? Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Μια σύντομη αναδρομή της εταιρίας μας:
Το 1999 η σύζυγος και μητέρα Κάντζου Ιουλία ιδρύει ατομική επιχείρηση στον Περισσό της Νέας Ιωνίας με την επωνυμία A.G.N Travel. Τα αρχικά A( Αρτέμιος) , G( Γεωργία) και N( Νικόλαος) είναι τα αρχικά των 3 παιδιών του Ανδρέα και της Ιουλίας. Η επιχείρηση ξεκινάει να δραστηριοποιείται στις μεταφορές προσώπων με τουριστικά λεωφορεία. Το 2004 η επιχείρηση μεταφέρεται σε μεγαλύτερα γραφεία και ξεκινάει να οργανώνει ημερήσιες εκδρομές , εκδρομές σχολείων πολυήμερες και την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το 2007 o μεγαλύτερος υιός της , Κάντζος Νικόλαος , ανοίγει δική του ατομική επιχείρηση και ξεκινάει τις δραστηριότητες της σε έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων , οργάνωση εκδρομών σε Ελλάδα και εξωτερικό , νεανικές εκδρομές και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων. Τον Μάρτιο του 2013 η (πρώην) σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας Ιουλία φεύγει από την ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Τον Ιούνιο του 2014 ιδρύεται η εταιρία ΚΑΝΤΖΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε, με την μορφή που έχει σήμερα , απορροφώντας όλες τις δραστηριότητες που είχαν οι δύο ατομικές επιχειρήσεις που υπήρχαν μέχρι εκείνη την στιγμή και η οποία συνεχίζει και εμπλουτίζει τις δραστηριότητες των (2) δύο ατομικών επιχειρήσεων που προϋπήρχαν.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 η εταιρία μας υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την καθημερινή μεταφορά του προσωπικού τους.
Περισσότερα νέα
Τον Αύγουστο του 2011 η εταιρία μας υπογράφει συμβόλαιο με τα ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για την οργάνωση και διεκπαιρέωση της εκδρομής τους στην Ζάκυνθο τον Σεπτέμβριο του 2011. Στην εκδρομή συμμετέχουν περίπου 350 μέλη των ΚΑΠΗ της Νεας Ιωνίας.
Περισσότερα νέα
Τον Ιούνιο του 2016 η εταιρία μας υπογράφει συμβόλαιο με διάκρεια 5 έτη ( με δυνατότητα διετής ανανέωσης) με το Αλουμίνιο της Ελλάδος για τις μεταφορές του προσωπικού του εργαστασίου του στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας
Περισσότερα νέα
Τον Ιανουάριο του 2018 η εταιρία μας υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την καθημερινή μεταφορά του προσωπικού τους στις εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα νέα

Kantzos Members Club

Γίνετε μέλη στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρίας μας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες μας τις προσφορές και τις εκδρομές αλλά και για να έχετε εκπτώσεις σε όλες τις εκδρομές μας. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα μας τα event και τα vip party και όλα αυτά μόνο με μια κάρτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου : ΕΔΩ

Προτού Συμπληρώσετε την αίτησή σας παρακαλώ όπως διαβάσετε τους όρους Συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μας: ΕΔΩ

Το Όραμα μας

Η αρχή του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το one stop shop, δηλαδή να δώσουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί να αγοράσει από εμάς όλες τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει το τουριστικό προϊόν από έκδοση εισιτηρίων έως και την αγορά χαρτών. Γνωρίζουμε απόλυτα ότι για να μπορέσεις να μπορέσεις να προσφέρεις αξιόπιστες υπηρεσίες απαιτείται εξειδίκευση και για αυτό τον λόγο οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες πάντα με χαμόγελο. Το όραμάς είναι να είναι ο πελάτης μας πάντα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που αγοράζει και σε περίπτωση που δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να τον αποζημιώσουμε. Το όραμά μας

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards