Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Ωράριο Λειτουργίας
Λειτουργία την Περίοδο του Πάσχα 2024
Το κατάστημα μας στον Περισσό και το τηλεφωνικό μας κέντρο την περίοδο του Πάσχα και συγκεκριμένα από 03/05/2024 έως και 07/05/2024 θα λειτουργεί ως εξής:

03/05/2024: 09.00 - 17.00

06/05/2024: Κλειστά

07/05/2024: Κλειστά

Μεταφορές Μαθητών
Επικοινωνία Γονέων

Αγαπητοί Γονείς,

θα θέλαμε αρχικά να σας ευχηθούμε να έχετε μια καλή Σχολική Χρονιά. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , για οποιοδήποτε θέμα, που αφορά την μεταφορά του παιδιού σας στο σχολείο , με τουριστικο λεωφορείο της εταιρίας μας παρακαλώ όπως κάνετε χρήση της Φόρμας Επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ συμπληρώνοντας:1. Επιλέγοντας στο πεδίο Επικοινωνείτε μαζί μας:Γονέας μαθητή/μαθήτριας που μεταφέρεται στο σχολείο με λεωφορείο της εταιρίας σας

2. Συμπληρώστε τον αριθμό δρομολογίουΗ εταιρία μας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν.Αναφορικά με την εκπόνηση δρομολογίων και την ενημέρωση σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

1. Επικοινωνούμε με τις σχολικές μονάδες , αφού προηγουμένως έχουμε λάβει εντολή ανάθεσης από την Περιφέρεια

2. Η σχολική μονάδα μας αποστέλλει τους μαθητές που δικαιούνται μεταφοράς με το δρομολόγιο που έχουμε αναλάβει βάσει της εντολής ανάθεσης από την Περιφέρεια (αρ. μαθητών / περιοχές εξυπηρέτησης / μέγιστος αριθμός χιλιομετρικής απόστασης)

3. Εκπονούμε την χάραξη του δρομολογίου βάσει της κατάστασης μαθητών που μας δόθηκε από την σχολική μονάδα και λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας την εντολή ανάθεσης από την Περιφέρεια (αρ. μαθητών / περιοχές εξυπηρέτησης / μέγιστος αριθμός χιλιομετρικής απόστασης)

4. Οι γονείς των μαθητών ενημερόνται είτε από εμάς , είτε από την σχολική μονάδα, είτε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την έναρξη του δρομολογίου και τα σημεία επιβίβασης - αποβίβασης

Τηλεφωνικό Κέντρο
07/09/2023 Πρόβλημα τηλεφωνικού κέντρου
📞 Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο δίκτυο του παρόχου , το τηλεφωνικό μας κέντρο υπολειτουργεί και ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας με τη Φόρμα Επικοινωνίας εδώ


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards