Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Minoan Lines
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Εκλογική έκπτωση για τις εκλογές 17/06/2012
Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει της Κυριακής 17 Ιουλίου 2012, η εταιρία μας χορηγεί έκπτωση 20% επί του ισχύοντος τιμολογίου επιβατών στους αντιπροσώπους. Η έκπτωση θα χορηγείται με την επόδειξη του εγγράφου διορισμού του δικαστικού αντιπροσώπου.
Η παραπάνω έκπτωση ισχύει για όλα τα δρομολόγια των γραμμών εσωτερικού και για όλες τις κατηγορίες θέσεων εκτός Lux, από 13/06/2012 έως και Τετάρτη 20/06/2012.


Νεο web site
Στάση Εργασίας κύρηξε η Π.Ν.Ο
Η Διοίκηση της ΠΝΟ απεφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας την 1η Μαΐου 2012 από ώρα 08.00 μέχρι 12.00 στο λιμάνι του Πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Αποτίουμε έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες των εργατικών αγώνων που με επίπονες προσπάθειες, θυσίες και αγώνες πάλεψαν για την καθιέρωση, κατοχύρωση και διεύρυνση θεμελιωδών δικαιωμάτων τα οποία σήμερα αποδομούνται, συνθλίβονται και ισοπεδώνονται λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής.
Blue Star Ferries
Τροποποιήσεις δρομολογίων Blue Star Ferries λόγω της στάσης Εργασίας της Π.Ν.Ο
Σας ενημερώνουμε ότι εξαιτίας της 24ωρης απεργίας της ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ την 01/05/12 και λόγω της μη διασφάλισης των αναχωρήσεων των πλοίων μας από τον Πειραιά, παρόλη την 4ωρη στάση εργασίας της ΠΝΟ, τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:
Καλοσωρίζουμε την Άνοιξη
Καλοσωρίζουμε την Άνοιξη!!
Ο κάτοικος της Αθήνας έχει κάθε λόγο να νιώθει ριγμένος με τα 2,5 τ.μ αστικού πρασίνου που του αναλογούν, τη στιγμή που στην Ευρώπη ο μέσος όρος πρασίνου ανά κάτοικο είναι 7 τ.μ. Παρόλ' αυτά θα εκπλαγείτε θετικά αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ανακαλύψετε τα πάρκα της πόλης, που μπορεί να προσπερνάτε καθημερινά χωρίς δεύτερη σκέψη. Ας δούμε μερικά από τα σημαντικότερα!
Περισσότερα

Αnek - Superfast
Πρόγραμμα Sea and Smiles / Anek - Superfast
Εγγραφείτε «εν πλω» στο Πρόγραμμα Πιστότητας SeaSmiles συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων μας, κερδίστε τους 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους και ξεκινήστε αμέσως να συλλέγετε πόντους! Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση on-line και να κερδίσετε 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής, λαμβάνοντας στο e-mail σας την προσωρινή κάρτα μέλους με την οποία μπορείτε να συλλέξετε πόντους από το πρώτο σας κιόλας ταξίδι!
Minoan Lines
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ»
Σε λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Athens Hilton, ο διεθνούς κύρους οργανισμός Superbrands, ανέδειξε τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ως εταιρεία με την «κορυφαία επωνυμία» στο χώρο της ακτοπλοΐας στον θεσμό Corporate Superbrands.

Το Όραμα μας

Η αρχή του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Όταν το 1999 η εταιρία ξεκίνησε την λειτουργία της η αγορά του τουρισμού ήταν σαφώς διαφοροποιημένη από την σημερινή της μορφή και δεν είχε επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.
Το όραμά μας
 Η συνέχεια του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Η οικονομική κρίση και η τεχνολογική εξέλιξη αναμφίβολα παρουσίασε και στην αγορά του τουρισμού ευκαιρίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Εμείς είμαστε εδώ και όχι απλά προσαρμοζόμαστε αλλά δείχνουμε τον δρόμο.
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here