Τα νέα της περιόδου Ιούνιος έως Δεκέμβριος 2018.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο στις 28/11/2018
Απεργία Π.Ν.Ο στις 28/11/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο στις 03/09/2018
Απεργία Π.Ν.Ο στις 03/09/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ
Μη Λειτουργία Γραφείων
Μη Λειτουργία Γραφείων
Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο 18/08 και το Σάββατο 25/08.
Παραλαβή Νέου Τουριστικού Λεωφορείου
Παραλαβή Νέου Τουριστικού Λέωφορείου
Η εταιρία μας παρέλαβε σήμερα καινούριο τουριστικό Λεωφορείο 24 θέσεων μάρκας Mercedes Sprider 516 από το εργοστάσιο κατασκευής του στην Πολωνία. Το τουριστικό λεωφορείο θα δρομολογηθεί σε υπάρχουσα σύμβαση που έχει η εταιρία μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο
Συμμετοχή της Π.Ν.Ο στην απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε στις 30/05/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ
Τηλεφωνικό Κεντρο
Αναβάθμιση Τηλεφωνικού Κέντρου
Το τηλεφωνικό μας κέντρο την Τρίτη 22/05 δεν θα λειτουργεί λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης. Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία!
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο
Συνέχιση της απεργίας Π.Ν.Ο στις 19/04/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο
Απεργία Π.Ν.Ο στις 18/04/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards