Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Minoan Lines
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Ημερήσια Δρομολόγια
Οι Μινωϊκές Γραμμές ανακοίνωσαν τα ημερήσια δρομολόγια για το Καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα για την γραμμή του Ηρακλείου. Επίσης ανακοίνωσαν ειδικές προσφορές σε μενού στα εστιατόρια του πλοίου, Προσφορές για οικογένειες και προσφορές στα ημερήσια δρομολόγια αλλά και στα εισιτήρια επιστροφής.


Hellenic Seaways
Εμπορική Πολιτική Hellenic Seaways
Ανανακοίνωσε η Hellenic Seaways την εμπορική της πολιτική για το καλοκαίρι του 2012. Αυτή καθορίζει την διαδικάσια αλλαγής και ακύρωσης εισιτηρίων και το χρονικό διάστημα που μπορούν να γίνουν. Επίσης ανανοίνωσε βάση της ισχύουσας νομοθεσίας τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιβατών που ταξιδεύουν μαζί της.


Kantzos AGN TRAVEL
Έναρξη Δρομολογίων για την λεωφορειακή γραμμή Ελλάδας - Αλβανίας
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας έκανε αίτηση και πήρε άδεια για την λεωφορειακή γραμμή Ελλάδας - Αλβανίας και ξεκίνησε ήδη τα δρομολόγια σε συνεργασία με την Αλβανική εταιρία Osumi. Εισιτήρια για την συγκεκριμένη γραμμή μπορούν να εκδίδονται και από τα γραφεία μας στον Περισσό αλλά και από τα γραφεία μας στο Μεταξουργείο. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για την τρόπο έκδοσης εισιτηρίων, την τιμολογιακή πολιτική και για το σημείο αναχωρήσης στο Μεταξουργείο.
Anek Lines
Ανακοίνωσε η Anek Lines τα ημερήσια Δρομολόγια για καλοκαίρι του 2012
Η Anek Lines ανακοίνωσε τα ημερήσια δρομολόγια για την γραμμή των Χανίων για την καλοκαιρινή περίοδο του 2012. Οι προσφορές και εκπτώσεις που παρέχουν τα ημερήσια δρομολόγια είναι: 1)20% Έκπτωση για τους επιβάτες των ημερησίων δρομολογίων που ταξιδεύουν σε Οικονομική Θέση (DTS) ή Αεροπορικό Κάθισμα (ATS),2) 30% Έκπτωση για τους επιβάτες των ημερησίων δρομολογίων που ταξιδεύουν σε καμπίνα, 3)30% Έκπτωση σε όλα τα οχήματα & δίκυκλα στα ημερήσια δρομολόγια(Δεν ισχύει για αυνόδευτα οχήματα),4)3+1 ΔΩΡΕΑΝ:Χορηγείται 1 εισιτήριο δωρεάν σε 4κλινη Καμπίνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι να ταξιδεύουν 4 άτομα στην ίδια 4κλινη καμπίνα με ενιαίο κωδικό κράτησης. Το 4ο εισιτήριο χορηγείται δωρεάν εφόσον δύο εισιτήρια έχουν εκδοθεί με ακέραιο ναύλο. Στην περίπτωση που οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, το Δωρεάν εισιτήριο χορηγείται σε αυτόν με την μεγαλύτερη έκπτωση. Εάν, ένας επιβάτης δικαιούται έκπτωση, το Δωρεάν εισιτήριο χορηγείται σε αυτόν. Ισχύει και η έκπτωση επιστροφής 20% στα ακέραια εισιτήρια.
Δείτε εδώ τα δρομολόγια

Nel Lines
Δρομολόγια Nel Lines 13/06/2012
Παρακαλούνται οι επιβάτες που έχουν εκδόσε εισιτήρια με την Nel να επικοινωνούν μαζί μας στο 2102511360 προτού αναχωρήσουν για τον Πειραιά καθώς υπάρχει ενδεχόμενο το δρομολόγιο τους να μην εκτελεστεί.
Golden Star Ferries
Εκπτώσεις Golden Star Ferries για την γραμμή της Ραφήνας & Δρομολόγιο για την Νάξο
Η Golden Star Ferries ανακοίνωσε εκπτώσεις και προσφορές για την γραμμή της Ραφήνας καθώς και την έναρξη του δρομολογίου με προορισμό την Νάξο και αναχώρηση από την Ραφήνα.
Anek - Superfast Lines
Ανακοίνωσε η Anek- Superfast Lines τα ημερήσια Δρομολόγια για καλοκαίρι του 2012
Η Anek- Superfast Lines ανακοίνωσε τα ημερήσια δρομολόγια για την γραμμή του Ηρακλείου για την καλοκαιρινή περίοδο του 2012. Επίσης ανακοίνωσε τις προσφορές και τις εκπτώσεις για την συγκεκριμένη γραμμή.


Ventouris Sea Lines
Εμπορική Πολιτική Ventouris Sea Lines και Κοινοπραξία με Zante Ferries
Από 02/07 ξεκινάει η λειτουργία της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ με τα πλοία Άγιος Γεώργιος και ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ.Στο συνημμένο έγγραφο θα βρείτε την εμπορική πολιτική της νέας εταιρίας.


Olympic Air
H Olympic Air ανακοίνωσε την νέα εμπορική πολιτική για τις αποσκευές.
Η Olympic Air αναπροσαρμόζει την πολιτική μεταφοράς αποσκευών από 1 Ιουλίου 2012.Η Olympic Air στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους επιβάτες αναπροσαρμόζει, από την 1η Ιουλίου 2012 τους όρους και τους κανονισμούς μεταφοράς αποσκευών .


Το Όραμα μας

Η αρχή του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Όταν το 1999 η εταιρία ξεκίνησε την λειτουργία της η αγορά του τουρισμού ήταν σαφώς διαφοροποιημένη από την σημερινή της μορφή και δεν είχε επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.
Το όραμά μας
 Η συνέχεια του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Η οικονομική κρίση και η τεχνολογική εξέλιξη αναμφίβολα παρουσίασε και στην αγορά του τουρισμού ευκαιρίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Εμείς είμαστε εδώ και όχι απλά προσαρμοζόμαστε αλλά δείχνουμε τον δρόμο.
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here