Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Golden Star Ferries
Βλάβη Superferry 2
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης το Superferry 2 δεν θα πραγματοποιήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του από 05/07/2012 έως και 10/07/2012. Παρακαλώ όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2102511360 ή στο ticketing@kantzos.gr για αλλαγές εισιτηρίων.


Nel Lines
Έκπτωση Nel Lines στη Γραμμή των Σποράδων
Ξεκινάει η Nel Lines δρομολόγια για Σποράδες στις 10/07/2012 με καθημερινά δρομολόγια για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόνησσο από Άγιο Κωνσταντίνο. Η εταιρία προσφέρει 20% έκπτωση στα δρομολόγια επιστροφής όταν γίνει ταυτόχρονη έκδοση με τα εισιτήρια αναχώρησης.


Strintzis Lines
Πολιτική ακυρώσεων Strintzis Ferries
Ανακοίνωσε ο Strintzis την πολιτκή ακυρώσεων εισιτηρίων για την γραμμή της Κεφαλλονιάς και συγκεκριμένα για την περίοδο 01 Ιουλίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2012.
Blue Star Ferries
Ανακοίνωσε η Blue Star Ferries τα Δρομολόγια για Χίο & Μυτιλήνη
Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε τα δρομολόγια με το Blue Star Patmos για Χίο - Μυτιλήνη και την εμπορική πολιτική για την συγκεκριμένη γραμμή. Τα δρομολόγια που έχουν ανακοινωθεί είναι από 10/07/2012 έως 09/09/2012.
Δείτε εδώ τα δρομολόγια & την Εμπορική Πολιτική

Nel Lines
Ακύρωση Δρομολογίων Nel Lines 09/07/2012
Ακυρώνονται τα δρομολόγια της Nel Lines για τις Σποράδες.
Aegean Speed Lines
Εμπορική Πολιτική Aegean Speed Lines για το 2012
Ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines την Εμπορική Πολιτική και τις εκπτώσεις για το 2012.

Δείτε εδώ την Εμπορική Πολιτική
Golden Star Ferries
Προσφορά Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για τον οδηγό του Ι.Χ και τη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος .


Nel Lines
Νέα εμπορική πολιτική Nel Lines
Ανακοίνωσε η Nel Lines νέα εμπορική πολιτική όσον αφορά τις ακυρώσεις και αντικαταστάσεις εισιτηρίων καθώς και την μετατροπή των εισιτηρίων σε ανοικτής ημερομηνίας.


Προσφορά Aegean air
Προσφορά Aegean Air
Σε επιλεγμένους προορισμούς και για περιορισμένο αριθμό θέσεων η Aegean Air Προσφέρει τιμές από 29 ευρώ και 59 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως και 20/07.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards