Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Golden Star Ferries
Βλάβη Superferry 2
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης το Superferry 2 δεν θα πραγματοποιήσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του από 05/07/2012 έως και 10/07/2012. Παρακαλώ όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2102511360 ή στο ticketing@kantzos.gr για αλλαγές εισιτηρίων.


Nel Lines
Έκπτωση Nel Lines στη Γραμμή των Σποράδων
Ξεκινάει η Nel Lines δρομολόγια για Σποράδες στις 10/07/2012 με καθημερινά δρομολόγια για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόνησσο από Άγιο Κωνσταντίνο. Η εταιρία προσφέρει 20% έκπτωση στα δρομολόγια επιστροφής όταν γίνει ταυτόχρονη έκδοση με τα εισιτήρια αναχώρησης.


Strintzis Lines
Πολιτική ακυρώσεων Strintzis Ferries
Ανακοίνωσε ο Strintzis την πολιτκή ακυρώσεων εισιτηρίων για την γραμμή της Κεφαλλονιάς και συγκεκριμένα για την περίοδο 01 Ιουλίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2012.
Blue Star Ferries
Ανακοίνωσε η Blue Star Ferries τα Δρομολόγια για Χίο & Μυτιλήνη
Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε τα δρομολόγια με το Blue Star Patmos για Χίο - Μυτιλήνη και την εμπορική πολιτική για την συγκεκριμένη γραμμή. Τα δρομολόγια που έχουν ανακοινωθεί είναι από 10/07/2012 έως 09/09/2012.
Δείτε εδώ τα δρομολόγια & την Εμπορική Πολιτική

Nel Lines
Ακύρωση Δρομολογίων Nel Lines 09/07/2012
Ακυρώνονται τα δρομολόγια της Nel Lines για τις Σποράδες.
Aegean Speed Lines
Εμπορική Πολιτική Aegean Speed Lines για το 2012
Ανακοίνωσε η Aegean Speed Lines την Εμπορική Πολιτική και τις εκπτώσεις για το 2012.

Δείτε εδώ την Εμπορική Πολιτική
Golden Star Ferries
Προσφορά Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για τον οδηγό του Ι.Χ και τη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος .


Nel Lines
Νέα εμπορική πολιτική Nel Lines
Ανακοίνωσε η Nel Lines νέα εμπορική πολιτική όσον αφορά τις ακυρώσεις και αντικαταστάσεις εισιτηρίων καθώς και την μετατροπή των εισιτηρίων σε ανοικτής ημερομηνίας.


Προσφορά Aegean air
Προσφορά Aegean Air
Σε επιλεγμένους προορισμούς και για περιορισμένο αριθμό θέσεων η Aegean Air Προσφέρει τιμές από 29 ευρώ και 59 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως και 20/07.


Το Όραμα μας

Η αρχή του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Όταν το 1999 η εταιρία ξεκίνησε την λειτουργία της η αγορά του τουρισμού ήταν σαφώς διαφοροποιημένη από την σημερινή της μορφή και δεν είχε επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.
Το όραμά μας
 Η συνέχεια του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Η οικονομική κρίση και η τεχνολογική εξέλιξη αναμφίβολα παρουσίασε και στην αγορά του τουρισμού ευκαιρίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Εμείς είμαστε εδώ και όχι απλά προσαρμοζόμαστε αλλά δείχνουμε τον δρόμο.
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here