Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Νεο web site
Νέο Web Site
Η νέα έκδοση του web site μας είναι έτοιμη. Προσφέρει την δυνατότητα online κρατήσεων σε ξενοδοχεία, οργανωμένες εκδρομές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτικούς οδηγούς πόλεων, πληροροφορίες για τον προορισμό σας, πολλά προγράμματα εκδρομών. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθειά μας.
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Η Singapore Airlines επαναφέρει τις απευθείας πτήσεις από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας προς το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, επιτρέποντας την απευθείας σύνδεση με δημοφιλείς προορισμούς της Singapore Airlines στην Ασία, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία. Οι απευθείας πτήσεις από την Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 25 Μαρτίου 2012 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 13:15, αντικαθιστώντας τις πτήσεις που πραγματοποιούνται επί του παρόντος μέσω Κωνσταντινούπολης. Από τις 8 Ιουλίου 2012, η εταιρία θα προσθέσει το τρίτο απευθείας δρομολόγιο Αθήνα-Σιγκαπούρη, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή. Η επαναφορά των απευθείας πτήσεων από την Αθήνα σηματοδοτεί τα 40 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 25 Μαρτίου 2012, η Singapore Airlines θα είναι πλέον η μόνη αεροπορική εταιρία που θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς την καρδιά της Ασίας, τη Σιγκαπούρη.
'Travel Service πτήσεις από Αθήνα για Πράγα
Travel Service / Smart Wings
Η αεροπορική εταιρία Travel Service / Smart Wings καθιερώνει νέα γραμμή συνδέοντας την Αθήνα με την Πράγα από τις 12 Απριλίου 2012. Από τις 4 Μαΐου 2012 και μετά, θα εκτελούνται τακτικά 3 πτήσεις τη βδομάδα. Η Travel Service ιδρύθηκε το 1997 και είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρία στην Τσεχία, ιδίως για charter πτήσεις. Από το 2004 με την εμπορική επωνυμία Smart Wings λειτουργεί επίσης ως χαμηλού κόστους μεταφορέας με τακτικές πτήσεις σε διάφορους προορισμούς. Ο στόλος της εταιρίας αποτελείται από 20 αεροσκάφη Boeing 737-800 και 737-500.

Το Όραμα μας

Η αρχή του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Όταν το 1999 η εταιρία ξεκίνησε την λειτουργία της η αγορά του τουρισμού ήταν σαφώς διαφοροποιημένη από την σημερινή της μορφή και δεν είχε επηρεαστεί από την οικονομική κρίση.
Το όραμά μας
 Η συνέχεια του τουριστικού γραφείου KANTZOS AGN TRAVEL
Η οικονομική κρίση και η τεχνολογική εξέλιξη αναμφίβολα παρουσίασε και στην αγορά του τουρισμού ευκαιρίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Εμείς είμαστε εδώ και όχι απλά προσαρμοζόμαστε αλλά δείχνουμε τον δρόμο.
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here