Εμπορική & Ακυρωτική Πολιτική Ενοικίασης Τουριστικών Λεωφορείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Η εταιρία μας ενοικιάζει τουριστικά λεωφορεία από 10 έως 54 θέσεις , με οδηγό , για μετακινήσεις εντός & εντός Ελλάδος. Στην προσφορά που λάβετε δεν περιλαμβάνεται η διαμονή ( μονόκλινο δωμάτιο) & η σίτηση του οδηγού( πρωινό - μεσημεριανό - βραδυνό) εκτός αν αναφέρεται ρητά στην προσφορά ότι αυτά τα έξοδα περιλαμβάνονται.

Η εταιρία μας δεν ενοικιάζει τουριστικά λεωφορεία χωρίς οδηγό , εκτός περιπτώσεων που η ενοικιάση αφορά συμβόλαια άνω των 3 μηνών!.

Μόλις λάβουμε την προκαταβολή σου, θα γίνει έλεγχος της διαθεσιμότητας και εν συνεχεία η Kantzos Travel & Solutions θα κάνει την κράτηση που εσύ ζήτησες. Μόλις λάβεις επιβεβαίωση της κρατήσής σου και μόνο τότε θα ισχύει αυτόματα ένα συμβόλαια ανάμεσα σε εσένα και την εταιρία μας.

Οι τιμές που θα δείς στις διαφημιστικές μας μπροσούρες είναι βασισμένες σε κόστη και ισοτιμίες που αλλάζουν συνέχεια.Εμείς δεσμευόμαστε ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή στην τιμή από την στιγμή που λάβουμε την προκαταβολή σου ή τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την αναχώρηση. Περιπτώσεις που έχουμε αλλαγή στην τιμή μια κράτησης συμβαίνει όταν α) έχουμε διαφοροποίηση στο κόστος πετρελαίου, το οποίο συνεπάγεται αύξηση του κόστους της μεταφοράς μας, β) Αλλαγές σε φόρους, διόδια ή άλλα που αφορούν κυβερνησεις, γ) συνναλαγματικές ισοτιμίες . Εμείς δεσμευόμαστε ότι σε προβούμε σε κάμια επιβάρυνση της τιμής παρά μόνο όταν αυτή η επιβάρυνση επιβαρύνει το κοστολόγιο της κράτησης πάνω από 5%. Σε κάθε περίπτωση εσείς έχετε δικαίωμα να προβείτε σε ακύρωση της κράτησής σας όταν η επιβάρυνση που σας ζητηθεί είναι άνω του 10% από το αρχικό ποσό που κόστιζε , μέσα σε 2 ημέρες από την ημέρα που σας ενημερώσουμε γραπτώς. Σε περίπτωση που προβείται στην ακύρωση θα σας επιστραφεί το πόσο που έχετε δώσει στο ακέραιο. Η τελική τιμή που θα πληρώσετε θα σας επιβεβαιωθεί την ώρα που θα κάνετε την κράτηση.

Early Booking: Σε αυτές τις προσφορές που παρέχει η εταιρία μας ισχύει η πάγια ακυρωτική πολιτική, η προσφορά ισχύει μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία και απαιτείται προκαταβολή έως την ημερομηνία λήξης της προσφοράς ή την ημερομηνία λήξης της κράτησής σας αν αυτή είναι νωρίτερα.

Last Minute: Σε αυτές τις προσφορές που παρέχει η εταιρία μας δεν υπαρχει η δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης, η προσφορά ισχύει μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία και απαιτείται προπληρωμή έως την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.

1) Η Kantzos Travel & Solutions διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησής σας όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν του αφήνουν άλλη εναλλακτική

2) Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, αλλαγή ή ακύρωση εμείς θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα και όταν αυτό είναι εφικτό θα σας προτείνουμε μια ενναλακτική λύση. Όταν η ακύρωση είναι απαραίτητη μια ελάχιστη περίοδος 2 ημερών, θα ισχύει για την ενημέρωσή εκτός εάν οι συνθήκες δεν μας το επιτρέπουν.

3) Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εναλλακτική θα σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε για την κράτησή σας στο ακέραιο εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκατε για την ακύρωση

4) Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης λόγω έκτακτων καταστάσεων όπως πόλεμοι, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες, αεροπειρατείες, θεομηνίες κ.λ.π θα σας επιστρέψουμε το ποσό που θα καταβάλατε θα χρεωθείτε όμως με τυχόν έξοδα του γραφείου μας που έγιναν καθώς επίσης και ποσά τα οποία η εταιρία μας έχει ήδη καταβάλει σε προμηθευτές και δεν τις έχουν επιστραφεί όπως π.χ Ξενοδοχεία , μεταφορικές εταιρίες ,Ξεναγοί , Είσοδοι μουσείων ή πόλεων κ.α

5) Η Kantzos Travel & Solutions δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν έξοδα που θα κάνετε και οφείλονται σε ακύρωση κράτησης ή μεταφοράς αυτής.


1) Το ποσό της κράτησης που έχετε κάνει πρέπει να πληρωθεί το λιγότερο 20 ημέρες πριν την αναχώρηση της μεταφοράς σας με βάση και την γραπτή επιβεβαιώση που έχετε λάβει από εμάς.

2) Εάν η πληρωμή δεν γίνει μέσα σε αυτό το διάστημα η Kantzos Travel & Solutions θα θεωρηθεί την κράτησή σας άκυρη και θα προβεί σε ακύρωση της και χρέωσή σας τυχόν ακυρωτικών.

3) Εισιτήρια και άλλα έγγραφα δεν θα σας σταλούν εφόσον δεν προβείται σε εξόφληση της κρατήσή σας.

4) Η Kantzos Travel & Solutions διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κρατήσή σας και να ζητήσει ακυρωτικά εάν εσείς δεν προβείτε σε πληρωμή με βάση την συμφωνία μας.


1) 7 ημέρες πριν την αναχώρηση η προκαταβολή επιστρέφεται.

2) 7 – 3 ημέρες πριν την αναχώρηση 30% από το συνολικό ποσό της εκδρομής.

3) 2 ημέρες – ημέρα αναχώρησης 100% από το συνολικό ποσό της κράτησης.

Όταν το ποσοστό ακύρωσης είναι λιγότερο από την αρχική σας προκαταβολή για την κράτηση τότε τα ακυρωτικά θα ισούνται με το αρχικό ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης όπου εναπόκειται μέσα στην ταξιδιωτική ασφάλεια και είναι επιστρέψιμα , θα αποζημιωθείτε από την ταξιδιωτική σας ασφάλεια.


1) Εάν μετά την επιβεβαίωση της κράτησής σας, επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή σας ή να αλλάξετε ημερομηνία αναχώρησης δεδομένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που επιθυμείτε να αναχωρήσετε.

2) Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθείτε με ποσό ίσο με 25 ευρώ ανά κράτηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτηση σας εντός των χρονικών περιθωρίων των ακυρωτικών τότε αυτόματα θα χρεώνεστε με βάση την πολιτική των ακυρωτικών.


ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ - ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΑ ΘΥΜΑ 1.220.000

ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ 1.220.000

Υ/Ζ ΑΠΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΗΜΑ 30.000

ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΦΛΕΞΗ - Ανάλογα την εμπορική αξία του οχήματος

ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - Ανάλογα την εμπορική αξία του οχήματος

ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - Ανάλογα την εμπορική αξία του οχήματος

ΚΛΟΠΗ (ΟΛΙΚΗ) - Ανάλογα την εμπορική αξία του οχήματος

ΚΛΟΠΗ (ΜΕΡΙΚΗ) - Ανάλογα την εμπορική αξία του οχήματος

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΥΡΟΣ 3.000


*Όλα τα οχήματά μας διαθέτουν σύστημα εντοπισμού - GPS


Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων τους, ανεξάρτητα της ύπαρξης ή όχι συνοδείας εκπροσώπων του Οργανισμού μας. Σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, ισχύουν οι αντίστοιχες διεθνείς συνθήκες για κάθε μεταφορικό μέσον και για τα ξενοδοχεία, και η ευθύνη, στην περίπτωση αυτή, περιορίζεται στα προβλεπόμενα από τις συνθήκες αυτές.Στα ταξίδια & τις μεταφορές με λεωφορείο, επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη, με μέγιστο βάρος από 20 έως 23 κιλά. Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον έξοδα, λόγω μεγαλύτερου βάρους αποσκευών από το επιτρεπόμενο, αυτά βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον ταξιδιώτη και πληρώνονται επί τόπου στον τερματικό σταθμό αναχώρησης Λεωφορείων. Σημειώνεται επίσης, ότι οι εντός του λεωφορείου επιτρέπαι στην καμπίνα των επιβατών μόνο μία χειραποσκευή μικρών διαστάσεων (περίπου 50x40x25). Ο ταξιδιώτης είναι υποχρεωμένος να συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις, τους κανονισμούς και την εν γένει πολιτική της μεταφορικής εταιρίας στο θέμα των υπέρβαρων αποσκευών.Σε περίπτωση δε φθοράς ή απώλειας, ισχύει η Κοινοτική Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για μεταφορές με λεωφορείο, τρένο ή καράβι.

Εξαιρέσεις: Στις μεταφορές με όχημα 4 θέσεων επιτρέπονται μέχρι 3 αποσκευές 20 kgs - 23kgs. Στις μεταφορές με mini bus 20 θέσεων επιτρέπονται μέχρι 14 αποσκευές 20kgs - 23kgs.

Ο μέγιστος χρόνος αναμονής στα Transfer με αναχώρηση από το αεροδρόμιο των Αθηνών είναι 45 λεπτά.Μετά τα 45 λεπτά υπάρχει χρέωση 50€ ανά ώρα

Σε περίπτωση χρήσης μισθωμένου λεωφορείου παραπάνω από την συμφωνημένη ώρα μίσθωσης υπάρχει χρέωση 50€ ανά ώρα για τις πρώτες 2 ώρες και μετά τις 2 ώρες 100€ ανά ώρα. Η μέγιστη διάρκεια ημερήσιας μίσθωσης είναι οι 12 ώρες


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards