Κάντε δώρο σε εσάς ή στους φίλους σας ένα Kantzos Travel Gift Voucher αξίας 20 , 25 , 50 , 75 , 100, 150 ή 200 ευρώ το οποίο μπορείτε να το εξαργυρώσετε για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως Διαμονή σε Ξενοδοχείο , Συμμετοχή σε Εκδρομή, Κρουαζιέρα, Ενοικίαση αυτοκινήτου , αγορά ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτήριων!

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag

Τι είναι:

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Το καλύτερο δώρο είναι η αγορά ενός Kantzos Travel Gift Voucher αξίας 20€, 50€ , 75€ , 100€ , 150€ ή 200€. Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.

Υπηρεσίες Εξαργύρωσης Voucher:

H εταιρία μας παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπου μπορείτε να εξαργυρώσετε το Voucher σας όπως Αεροπορικά εισιτήρια, Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Οργανωμένες εκδρομές, Κράτηση Ξενοδοχείων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Κράτηση σε Κρουαζιέρα, Υπηρεσία ταξιδιωτικού συμβούλου, Ημερήσιες Εκδρομές, Ski Bus, Οδικές Επιβατικές μεταφορές, Μίσθωση Λεωφορείων.

Όροι & Προϋποθέσεις:

1. Η αξία των παρεχόμενων Voucher είναι : 20€, 50€ , 75€ , 100€ , 150€ ή 200€.

2. Η εξαργύρωση των Voucher μπορεί να γίνει εντός 12 μηνών απο την ημέρα αγοράς τους.

3. Τα Kantzos Travel Gift Voucher είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

4. Για την εξαργύρωση ενός Kantzos Travel Gift Voucher απαραίτητη προϋπόθεση είναι στην υπηρεσία για την οποία θα γίνει η χρήση του να γίνεται χρήση αυτής και απο τον κάτοχο του Voucher. Δηλαδή δεν έχει σημασία αν το Voucher εξαργυρωθεί σε υπηρεσία που λαμβάνουν 2 ή περισσότερα άτομα αρκεί ο κάτοχος του Voucher να συμμετέχει και αυτός σε αυτή την υπηρεσία.

5. Σε περίπτωση εξαργύρωσης του Voucher σας για υπηρεσία χαμηλότερης αξίας δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων ή έκδοση νέου Voucher ώστε να καλυφθεί το ποσό που δεν κάνατε χρήση.

6. Το Kantzos Travel Gift Voucher δεν ακυρώνεται.

7. Η εξαργύρωση ενός Kantzos Travel Gift Voucher μπορεί να γίνει μόνο στα καταστήματά μας.

Αγορά Kantzos Travel Gift Voucher:

Τηλέφωνα γραφείου
Τηλέφωνο:+30 210 2511360
FAX:+30 210 2522317
E-mail:Κεντρικό MAIL
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
FAX:+30 210 2522317
E-mail:Εξυπηρέτηση Πελατών
Kantzos Travel Gift Voucher Kantzos Travel Gift Voucher

Proud Member of

We accept the following Cards