Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Golden Star Ferries
Προσφορά Aegean Air
Έκπτωση 30% σε όλους τους ναύλους και σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού προσφρέρει η Aegean Air για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως 06/08. Αφορά πτήσεις από 01/10/2012 - 30/03/2012


Nel Lines
Έκπτωση Nel Lines στη Γραμμή της Σάμου
Δωρεάν προσφέρει η Nel Lines τον οδηγό του Ι.Χ για τον προορισμό της Σάμου & της Ικαρίας και αφορά τα δρομολόγια του πλοίου Θεόφιλος και τις αναχωρήσεις του Σαββάτου για Σάμο - Ικαρία και τις αναχωρήσεις για Πειραιά της Δευτέρας.


Strintzis Lines
Πολιτική ακυρώσεων Strintzis Ferries
Ανακοίνωσε ο Strintzis την πολιτκή ακυρώσεων εισιτηρίων για την γραμμή της Κεφαλλονιάς και συγκεκριμένα για την περίοδο 01 Ιουλίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2012.
Nel Lines
Προσφορά για τα Μεστά της Χίου
Σαββατοκύριακο στη μεσαιωνική καστροπολιτεία - στα Μεστά της Χίου μόνο από 148 ευρώ.Η προσφορά αφορά Μετάβαση & επιστροφή για 2 άτομα & Ι.Χ
Δείτε εδώ την προσφοράKantzos Members Club
Νέα εμπορική πολιτική από 01/09/2012
Ανακοινώθηκε η νέα εμπορική πολιτική της εταιρίας μας η οποία θα είναι σε ισχύ από 01/09/2012. Η νέα εμπορική πολιτική μας προσφέρει εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη του Kantzos Members Club. Δείτε εδώ την Εμπορική Πολιτική Αίτηση Για μέλος στο Kantzos Members Club


Hellenic Seaways
Έκπτωση Hellenic Seaways για μόνιμους κατοίκους Αργοσαρωνικού
Έκπτωση 50% στους μόνιμους κατοίκους των νησιών Ύδρας & Σπετσών για τις ημέρες της Τρίτης & της Πέμπτης. Η έκπτωση ισχύει για συγκεκριμένα δρομολόγια & μόνο για τα συμβατικά καράβια της εταιρίας.
Golden Star Ferries
Προσφορά Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για τον οδηγό του Ι.Χ και τη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος .


Nel Lines
Νέα εμπορική πολιτική Nel Lines
Ανακοίνωσε η Nel Lines νέα εμπορική πολιτική όσον αφορά τις ακυρώσεις και αντικαταστάσεις εισιτηρίων καθώς και την μετατροπή των εισιτηρίων σε ανοικτής ημερομηνίας.


Προσφορά Aegean air
Προσφορά Aegean Air
Σε επιλεγμένους προορισμούς και για περιορισμένο αριθμό θέσεων η Aegean Air Προσφέρει τιμές από 29 ευρώ και 59 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως και 20/07.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards