Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Aegean Air
Προσφορά Aegean Air
Έκπτωση 30% σε όλους τους ναύλους και σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού προσφρέρει η Aegean Air για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως 04/09. Αφορά πτήσεις από 01/10/2012 - 30/03/2012


Olympic Air
Weekend Air ναύλοι της Οlympic Air
Οι weekend air ναύλοι της Olympic air για το ΣαββατοΚύριακο 01/09 - 03/09 είναι:

Αθήνα - Βελιγράδι από 90 ευρώ

Βελιγράδι - Αθήνα από 69 ευρώ

Αθήνα - Κων/πολη από 90 ευρώ

Κων/πολη - Αθήνα από 69 ευρώ

Λήμνος/Καβάλα/Κώς/Χανιά - Αθήνα από 32 ευρώ

Αθήνα - Λήμνος/Καβάλα/Κώς/Χανιά από 51 ευρώ

** H προσφορά αφορά πτήσεις από 04/09/2012 - 13/09/2012Cretan Lines
Εκπτώσεις της εταιρίας Cretan Lines
Ανακοίνωσε η Cretan Lines, η εταιρία που εκτελεί τα δρομολόγια ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ & ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ τις εκπτώσεις που παρέχει στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην συγκεκριμένη γραμμή.
Minoan Lines
Προσφορά Minoan Lines για τους φοιτητές
Χορήγηση Bonus εγγραφής για νέους φοιτητές που θα εγγραφούν στο πρόγραμμα Bonus Club μέχρι 31/10/2012 προσφέρει η Minoan Lines. 100 πόντους εάν γίνει η εγγραφή με έντυπη αίτηση και 200 πόντους εάν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά,
Δείτε εδώ την προσφοράOlympic air
Weekend Air ναύλοι της Οlympic Air
Οι weekend air ναύλοι της Olympic air για το ΣαββατοΚύριακο 08/09 - 10/09 είναι:

Αθήνα - Λάρνακα από 81 ευρώ

Λάρνακα - Αθήνα από 72 ευρώ

Αθήνα - Βουκουρέστι από 86 ευρώ

Βουκουρέστι - Αθήνα από 75 ευρώ

Αλεξα/πολη,Χίος,Θεσ/νικη - Αθήνα από 32 ευρώ

Αθήνα - Αλεξα/πολη,Χίος,Θεσ/νικη από 51 ευρώ

** H προσφορά αφορά πτήσεις από 11/09/2012 - 20/09/2012ΑΠΕΡΓΙΑ Π.Ν.Ο
Απεργία της Π.Ν.Ο για τις 26/09/2012
Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της, απεφάσισε, με μυστική ψηφοφορία, την συμμετοχή της στην 24ωρη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, με έναρξη την 00.01 ώρα και λήξη την 24.00.
Golden Star Ferries
Προσφορά Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries προσφέρει δωρεάν εισιτήριο για τον οδηγό του Ι.Χ και τη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος .


Nel Lines
Νέα εμπορική πολιτική Nel Lines
Ανακοίνωσε η Nel Lines νέα εμπορική πολιτική όσον αφορά τις ακυρώσεις και αντικαταστάσεις εισιτηρίων καθώς και την μετατροπή των εισιτηρίων σε ανοικτής ημερομηνίας.


Προσφορά Aegean air
Προσφορά Aegean Air
Σε επιλεγμένους προορισμούς και για περιορισμένο αριθμό θέσεων η Aegean Air Προσφέρει τιμές από 29 ευρώ και 59 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν έως και 20/07.


Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards