Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Aegean Air
33.000 Διαθέσιμες θέσεις από 39 ευρώ
Η εταιρία ανακοίνωσε προσφορές με τιμή 39 ευρώ προς Αθήνα και τιμή 59 ευρώ από Αθήνα για πτήσεις εντός Ελλάδος. Η προσφορά αφορά 33.000 διαθέσιμες θέσεις και κρατήσεις έως 01/05/2012 - 30/06/2012. Κάντε τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνα 2102511360 ή στείλτε μας το request σας στο mail ticketing@kantzos.gr
Νεο web site
Απρίλιος 2012 - Απεργία Π.Ν.Ο
Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της απεφάσισε την κήρυξη 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και από ώρα 00.01 και λήξη την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 και ώρα 24.00.
Βλάβη Τηλεφωνικού κέντρου
Βλάβη Τηλεφωνικού κέντρου στις 05/04/2012
Λόγω βλάβης του τηλεφωνικού μας κέντρου μας παρακαλώ όπως καλείτε στα τηλέφωνα: 6972991432 και 6972833658 ή στα e-mail : nikos@kantzos.gr και ticketing@kantzos.gr. Σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευελπιστούμε να διορθωθεί το πρόβλημα άμεσα. Ευχαριστούμε.


Golden Star Ferries
Έκτακτο Δρομολόγιο GSF
EΠΕΙΓΟΝ: Λόγω της 48ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Π.Ν.Ο την Μ.Τρίτη 10/4 και την Μ.Τετάρτη 11/4 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού , σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο μας SUPERFERRY II θα αναχωρήσει ΕΚΤΆΚΤΩΣ από το λιμάνι της Ραφήνας το απόγευμα της Μ.Δευτέρας 9/4 στις 19:15 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.
Αnek - Superfast
Πρόγραμμα Sea and Smiles / Anek - Superfast
Εγγραφείτε «εν πλω» στο Πρόγραμμα Πιστότητας SeaSmiles συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων μας, κερδίστε τους 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους και ξεκινήστε αμέσως να συλλέγετε πόντους! Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση on-line και να κερδίσετε 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής, λαμβάνοντας στο e-mail σας την προσωρινή κάρτα μέλους με την οποία μπορείτε να συλλέξετε πόντους από το πρώτο σας κιόλας ταξίδι!
Νεο Web Site
Νέο Web Site
Η νέα έκδοση του web site μας είναι έτοιμη. Προσφέρει την δυνατότητα online κρατήσεων σε ξενοδοχεία, οργανωμένες εκδρομές, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδιωτικούς οδηγούς πόλεων, πληροροφορίες για τον προορισμό σας, πολλά προγράμματα εκδρομών. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να αγκαλιάσετε αυτήν την προσπάθειά μας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards