Τα τελευταία νέα μας.Τα τελευταία νέα Σεπτεμβρίου των ακτοπλοϊκών εταιριών. Τα τελευταία νέα αεροπορικών εταιριών. Τα τελευταία νέα των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Aegean Air
Απεργία Π.Ν.Ο στις 18/10/2012
Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της, απεφάσισε, με μυστική ψηφοφορία, 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με έναρξη την 00.01 ώρα και λήξη την 24.00.Bookmark and Share


Aegean Air
50.000 Θέσεις σε προσφορά από την Olympic Air
Ανακοίνωσε η Olympic Air 50.000 θέσεις με προσφορά σε Ελλάδα & εξωτερικό για κρατήσεις που θα γίνουν από 16/10 - 24/10. Οι τιμές ξεκινάνε από 32 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού & από 40 ευρώ για πτήσεις εξωτερικού.

Bookmark and Share
Olympic Air
Weekend Air ναύλοι της Οlympic Air
Οι weekend air ναύλοι της Olympic air για το ΣαββατοΚύριακο 12/10 - 14/10 είναι:

Αθήνα - Βουκουρέστι από 84 ευρώ

Βουκουρέστι - Αθήνα από 73 ευρώ

Αθήνα - Τίρανα από 90 ευρώ

Τίρανα - Αθήνα από 70 ευρώ

Χίος/Θεσσαλονίκη/Κώς/Ηράκλειο - Αθήνα από 31 ευρώ

Αθήνα - Χίος/Θεσσαλονίκη/Κώς/Ηράκλειο από 50 ευρώ

** H προσφορά αφορά πτήσεις από 12/10/2012 - 14/10/2012Bookmark and Share


Aegean Air
Προσφορά Aegean Air
15 δρομολόγια εσωτερικού με τιμές που ξεκινάνε από 29 ευρώ πρός Αθήνα και από/πρός Θεσσαλονίκη καθώς και από 49 ευρώ για δρομόγια από Αθήνα. Η προσφορά ισχύει για 7 ημέρες και αφορά 60.000 θέσεις. Αναλυτικά οι προορισμοί είναι:

1. Από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Κώ, Μυτιλήνη ,Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη, Χανιά


2. Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα,Ηράκλειο,Ρόδο,ΧανιάBookmark and Share

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards