KANTZOS AGN TRAVEL, Ποιοί είμαστε. Τι εκδρομές οργανώνουμε.Τι λένε για εμάς. Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές.Το όραμά μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα και τις κατηγορίες του τουρισμού.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Το όραμα της Εταιρίας μας

Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές Διακοπές!!

Το Όραμά μας
Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε το one stop shop, δηλαδή να δώσουμε την δυνατότητα στον πελάτη να μπορεί να αγοράσει από εμάς όλες τις υπηρεσίες που περιλαμβάνει το τουριστικό προϊόν από έκδοση εισιτηρίων έως και την αγορά χαρτών. Γνωρίζουμε απόλυτα ότι για να μπορέσεις να μπορέσεις να προσφέρεις αξιόπιστες υπηρεσίες απαιτείται εξειδίκευση και για αυτό τον λόγο οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρέχουν άριστες υπηρεσίες πάντα με χαμόγελο. Το όραμά μας είναι να είναι ο πελάτης μας πάντα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που αγοράζει και σε περίπτωση που δεν μένει απόλυτα ικανοποιημένος προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να τον αποζημιώσουμε. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε για αυτό μη διστάσετε ποτέ να μας ρωτήσετε για ότι χρειαστείτε ακόμα και εάν θεωρείτε ότι είναι κάτι απλό ή ακόμα και χαζό. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
O στόχος μας
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 στον Περισσό της Νέα Ιωνίας άπό την κύρια Ιουλία Κάντζου. Εν έτει 2018 η εταιρία είναι μέλος του ομίλου KANTZOS GROUP, διαθέτει 9 ιδιόκτητα λεωφορεία, διαθέτει υποκατάστημα στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας, συνεργάζεται με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και έχει κύκλο εργασιών περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές ώστε να είναι ο τελικός πελάτης μας ικανοποιημένος.
Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η οικονομική κρίση έδωσε την ευκαιρία σε εμάς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας τόσο ποιοτικά όσο και σε επίπεδο τιμής και για αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε αυτό το site. Στόχος μας είναι το site να παρέχει στον επισκέπτη την δυνατότητα ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλον τον κλάδο του τουρισμού και συγκεκριμένα κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτηρίων ακτοπλοϊκών και αεροπορικών, δυνατότητα κράτησης σε οργανωμένες εκδρομές με άμεση επιβέβαίωση και πληρωμή, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβαλλον για τον χρήστη και μια μεγάλη γκάμα ταξιδιωτικών και τουριστικών οδηγών σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Αλλωστε εμείς είμαστε το γραφείο που καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές!!

Kantzos Members Club

Γίνετε μέλη στο πρόγραμμα πιστότητας της εταιρίας μας ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες μας τις προσφορές και τις εκδρομές αλλά και για να έχετε εκπτώσεις σε όλες τις εκδρομές μας. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα μας τα event και τα vip party και όλα αυτά μόνο με μια κάρτα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου : ΕΔΩ

Προτού Συμπληρώσετε την αίτησή σας παρακαλώ όπως διαβάσετε τους όρους Συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μας: ΕΔΩ

Η εταιρία μας

Τα γραφεία της εταιρίας Κάντζος Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1999 από την κυρία Κάντζου Ιουλία στον Περισσό της Νέας Ιωνίας.Η εταιρία διαθέτει 7 τουριστικά λεωφορεία και διοργανώνει εκδρομές από το 2004 σε Ευρώπη και Αμερική.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards