8 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ME ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΒΕΡΟΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΚΑΟΥ - ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΕΝΕΤΙΑ

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag

Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες( I.D 18512)

Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
1Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ (ΠΛΟΙΟ):
Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
2Η ΗΜΕΡΑ/ ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ:
'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για τη βόρειο Ιταλία και την πόλη της ΒΕΡΟΝΑΣ. Με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
3Η ΗΜΕΡΑ/ ΒΕΡΟΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ:
Πρωινό, σύντομη περιήγηση στην πόλη του ΡΩΜΑΙΟΥ και της ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ και αναχώρηση για ΜΟΝΑΧΟ. 'Αφιξη στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας και αγορές στους εμπορικούς δρόμους. Ακολουθεί δείπνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
4Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΟΝΑΧΟ - ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΚΑΟΥ:
Πρωινό και ξεκινά μια ξεχωριστή και πανέμορφη διαδρομή για το ΟΜΠΕΡ ΑΜΕΡΚΑΟΥ, πόλη γνωστή από το «ΘΕΑΤΡΟ των ΠΑΘΩΝ του ΧΡΙΣΤΟΥ», επίσκεψη και συνεχίζουμε για το μεγαλειώδες κάστρο του ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ, ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεσπόζει σε ένα τοπίο μοναδικό. Η περιπλάνηση μας στη φύση συνεχίζεται μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουμε στο ΜΟΝΑΧΟ, για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
5Η ΗΜΕΡΑ/ ΜΟΝΑΧΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ:
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ. Πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία. Θα δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το «σπίτι - μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ και τέλος το περίφημο ΝΤΟΜ, τον καθεδρικό ναό της πόλης. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
6Η ΗΜΕΡΑ/ ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΕΝΕΤΙΑ:
Πρωινό σύντομη γνωριμία - περιήγηση στην πόλη του ποταμού ΙΝΝ. Ξεκινάμε από την κεντρική λεωφόρο της ΜΑΡΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ, για να ακολουθήσει το Δημαρχείο, το κτίριο της ΧΡΥΣΗΣ ΣΤΕΓΗΣ και ο καθεδρικό ναός της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και επίσκεψη στη "Βασίλισσα της Αδριατικής". Με βαπορέτο (έξοδα ατομικά) φθάνουμε στη ΒΕΝΕΤΙΑ, με την περίφημη ΠΛΑΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, τον ΠΥΡΓΟ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, το ΠΑΛΑΤΙ των ΔΟΓΗΔΩΝ, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
7Η ΗΜΕΡΑ/ ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ:
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ, μέσω ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ, με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
Αυστριακό και Βαυαρικό Πανόραμα, 8 ημέρες
8Η ΗΜΕΡΑ/ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ:
Το μεσημέρι φθάνουμε στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και τρείς περίπου ώρες αργότερα στην ΑΘΗΝΑ.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here