Οργανωμένη εκδρομή στη Ρώμη για 4 ημέρες- 3νύχτες, Αεροπορική Εκδρομή στη Ρώμη, Πρόγραμμα Εκδρομής στη Ρώμη 4 ημέρες

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Ρώμη
Ρώμη 4 ημέρες
Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λάτιου, της ομώνυμης επαρχίας και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Είναι ο πολυπληθέστερος δήμος της Ιταλίας με 2.705.603 κατοίκους (2006). Η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή έχει πληθυσμό περίπου 3.700.000 κατοίκους καθιστώντας την τον μεγαλύτερο δήμο της Ιταλίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατατάσσεται τέταρτη σε πληθυσμό μετά το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μαδρίτη.
Εκδρομή στη Ρώμη
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Ρώμη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της, με κυριότερους την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία δίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).
Εκδρομή στη Ρώμη
2η ΜΕΡΑ Ρώμη - Ξενάγηση Πόλης
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή είναι Christian Rome and Catacombs Tour, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, τους τάφους των πρώτων χριστιανών, θα μάθουμε τα πάντα για την Ρωμαϊκή ιστορία και πολιτισμό και τέλος θα επισκεφθούμε ιστορικά μνημεία της χριστιανικής ιστορίας. (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).
Εκδρομή στη Ρώμη
3η ΜΕΡΑ Ρώμη - Εκδρομή στη Φλωρεντία
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία , η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση.
Εκδρομή στη Ρώμη
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα, ας απολαύσουμε τις ομορφιές της αιώνιας πόλης πριν την αναχώρηση μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα είναι προτεινόμενο και οι εκδρομές δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου!!
Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά Εισιτήρια με Ryan Air με Χειραποσκευή
3 Διανυκτερεύσεις στα Προτεινόμενα Ξενοδοχεία
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Ξενάγηση πόλης
Τοπικοί Φόροι
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Κόστος αποσκευής

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0259E60000489200 | E-mail: Press Here