Οργανωμένη εκδρομή στη Ρώμη για 4 ημέρες- 3νύχτες, Αεροπορική Εκδρομή στη Ρώμη, Πρόγραμμα Εκδρομής στη Ρώμη 4 ημέρες

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Ρώμη
Ρώμη 4 ημέρες
Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λάτιου, της ομώνυμης επαρχίας και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Είναι ο πολυπληθέστερος δήμος της Ιταλίας με 2.705.603 κατοίκους (2006). Η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή έχει πληθυσμό περίπου 3.700.000 κατοίκους καθιστώντας την τον μεγαλύτερο δήμο της Ιταλίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατατάσσεται τέταρτη σε πληθυσμό μετά το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Μαδρίτη.
Εκδρομή στη Ρώμη
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Ρώμη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της, με κυριότερους την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία δίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).
Εκδρομή στη Ρώμη
2η ΜΕΡΑ Ρώμη - Ξενάγηση Πόλης
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή είναι Christian Rome and Catacombs Tour, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, τους τάφους των πρώτων χριστιανών, θα μάθουμε τα πάντα για την Ρωμαϊκή ιστορία και πολιτισμό και τέλος θα επισκεφθούμε ιστορικά μνημεία της χριστιανικής ιστορίας. (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).
Εκδρομή στη Ρώμη
3η ΜΕΡΑ Ρώμη - Εκδρομή στη Φλωρεντία
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία , η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση.
Εκδρομή στη Ρώμη
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα, ας απολαύσουμε τις ομορφιές της αιώνιας πόλης πριν την αναχώρηση μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα είναι προτεινόμενο και οι εκδρομές δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου!!
Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά Εισιτήρια με Ryan Air με Χειραποσκευή
3 Διανυκτερεύσεις στα Προτεινόμενα Ξενοδοχεία
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Ξενάγηση πόλης
Τοπικοί Φόροι
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Κόστος αποσκευής

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here