Αεροπορική εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας 4 ημέρες

Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη

Εκδρομή στη Σόφια 4ημέρες Αεροπορικώς

Αεροπορική Εκδρομή στη Σόφια
1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση για τη Σόφια. Ελεύθερη ημέρα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
Εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας
2η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ( προαιρετική εκδρομή)
Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα απολαύσουμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 ώρες και είναι προαιρετικό.Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για αγορές και ψώνια στο Τσουμ, εξαιρετικών ειδών των βαλκανικών και κεντροευρωπαϊκών αγορών.
Εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας
3η ΜΕΡΑ : ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑ & ΜΕΛΝΙΚ(ολοήμερη προαιρετική εκδρομή)
Πρωινό και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στο μοναστήρι της Ρίλα και το Μέλνικ. Το μοναστήρι της Ρίλα είναι το λαμπρότερο βουλγαρικό μοναστήρι, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από την UNESCO ως μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς. Είναι μόνο 100 χιλιόμετρα μακριά από το Μπάνσκο. Επίσης είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό μοναστήρι στην Ανατολική Ευρώπη και οι πολυάριθμες ομάδες Βούλγαρων και ξένων τουριστών θαυμάζουν το μεγαλείο της καθημερινά.
Εκδρομή στη Σόφια της Βουλγαρίας
4η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Σόφιας και την πτήση της επιστροφής μας.
Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά Εισιτήρια με Ryan Air
3 Διανυκτερεύσεις στα Προτεινόμενα Ξενοδοχεία
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Ξενάγηση πόλης
Τοπικοί Φόροι
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Κόστος αποσκευής

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

(C) 2015   |   Kantzos Group
We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here