Οργανωμένη ή ατομική αεροπορική εκδρομή στο Βερολίνο για 4 ημέρες-3νύχτες. Όποια και αν είναι τα γούστα σας η Βαρκελώνη θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Βερολίνο
Το Βερολίνο (γερμ. Berlin) είναι η πρωτεύουσα και εκτός αυτού η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Ως προς τον πληθυσμό είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης η πόλη του Βερολίνου αποτελεί και κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας.
Εκδρομή στο Βερολίνο
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Βερολίνο
Aναχώρηση για Βερολίνο. Aφιξη στην κοσμπολίτικη πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε την πρώτη νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Εκδρομή στο Βερολίνο
2η ΜΕΡΑ Βερολίνο - Ξενάγηση Πόλης
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή Day City Tour, επισκεφθείτε τα ερείπια του τείχους του Βερολίνου, θα διέλθετε από το πάρκο Tiergarten για μια όμορφη βόλτα σε ένα υπέροχο κήπο μπύρας. Θα περάσουμε μεσα από την πύλη του Βραδεμβούργου, θα δούμε το Gendarmenmarkt και πολλά, άλλα. (χρέωση 25€/άτομο, διάρκεια 4,5 ώρες)
Εκδρομή στο Βερολίνο
3η ΜΕΡΑ Βερολίνο - Προαιρετική Εκδρομή στο Πότσνταμ
Ημέρα ελεύθερη. Προεραιτική εκδρομή Day City Tour, επισκεφθείτε τα ερείπια του τείχους του Βερολίνου, θα διέλθετε από το πάρκο Tiergarten για μια όμορφη βόλτα σε ένα υπέροχο κήπο μπύρας. Θα περάσουμε μεσα από την πύλη του Βραδεμβούργου, θα δούμε το Gendarmenmarkt και πολλά, άλλα. (χρέωση 25€/άτομο, διάρκεια 4,5 ώρες)
Εκδρομή στο Βερολίνο
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρωινό ελεύθερο για περισσότερες βόλτες και ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με βραδυνή πτήση για Αθήνα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 | E-mail: Press Here