Οργανωμένη αεροπορική εκδρομή στο Βερολίνο για 4 ημέρες-3νύχτες, Πρόγραμμα Εκδρομής στο Βερολίνο 4 ημέρες

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Βερολίνο
Το Βερολίνο (γερμ. Berlin) είναι η πρωτεύουσα και εκτός αυτού η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Ως προς τον πληθυσμό είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης η πόλη του Βερολίνου αποτελεί και κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας.
Εκδρομή στο Βερολίνο
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Βερολίνο
Aναχώρηση για Βερολίνο. Aφιξη στην κοσμπολίτικη πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Το βράδυ μπορείτε να κάνετε την πρώτη νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Εκδρομή στο Βερολίνο
2η ΜΕΡΑ Βερολίνο - Ξενάγηση Πόλης
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή Day City Tour, επισκεφθείτε τα ερείπια του τείχους του Βερολίνου, θα διέλθετε από το πάρκο Tiergarten για μια όμορφη βόλτα σε ένα υπέροχο κήπο μπύρας. Θα περάσουμε μεσα από την πύλη του Βραδεμβούργου, θα δούμε το Gendarmenmarkt και πολλά, άλλα. (χρέωση 25€/άτομο, διάρκεια 4,5 ώρες)
Εκδρομή στο Βερολίνο
3η ΜΕΡΑ Βερολίνο - Προαιρετική Εκδρομή στο Πότσνταμ
Ημέρα ελεύθερη. Προεραιτική εκδρομή Day City Tour, επισκεφθείτε τα ερείπια του τείχους του Βερολίνου, θα διέλθετε από το πάρκο Tiergarten για μια όμορφη βόλτα σε ένα υπέροχο κήπο μπύρας. Θα περάσουμε μεσα από την πύλη του Βραδεμβούργου, θα δούμε το Gendarmenmarkt και πολλά, άλλα. (χρέωση 25€/άτομο, διάρκεια 4,5 ώρες)
Εκδρομή στο Βερολίνο
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρωινό ελεύθερο για περισσότερες βόλτες και ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με βραδυνή πτήση για Αθήνα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here