Οργανωμένη εκδρομή στη Βουδαπέστη για 4 ημέρες-3νύχτες.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Βουδαπέστη
Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και έδρα της κομητείας της Πέστης. Έχει περίπου 1,7 εκατομμύρια κατοίκους . Η Βουδαπέστη έγινε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με τη συγχώνευση στις 17 Νοεμβρίου 1873 της Buda (Βούδα), Óbuda (Όμπουντα, παλαιά Βούδα) και Pest (Πέστη). Είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εκδρομή στη Βουδαπέστη
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Βουδαπέστη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Βουδαπέστη. Μετά την άφιξή σας και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.
Εκδρομή στη Βουδαπέστη
2η ΜΕΡΑ Βουδαπέστη - Ξενάγηση Πόλης
Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την προαιρετική περιήγηση μας με τα πόδια από την Όπερα και στη συνέχεια μια σύντομη βόλτα με το Millennium μετρό θα δούμε την να Πλατεία Ηρώων και το Πάρκο της Πόλης. Εκεί θα έχετε μια μεγάλη εισαγωγή στην πλούσια ουγγρική ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τη χρονολογική σειρά των βασιλέων. Στη συνέχεια θα περπατήσετε μέσα από το πάρκο της πόλης για να επισκεφθείτε το Κάστρο Vajdahunyad (έξω μόνο), Μετά την επίσκεψή μας πάρκο της πόλης μας θα συνεχίσουμε με την στην Βασιλική του Αγίου Στεφάνου (έξω μόνο), πριν κάνουν ένα διάλειμμα σε ένα καφενείο για μια γεύση από τα διάσημα γλυκά της Ουγγαρίας, τα οποία είναι τα παραδοσιακά στρούντελ. Εδώ οι επισκέπτες θα πάρουν ο καθένας δύο σπιτικά γλυκά και ένα καφέ ή αναψυκτικό (περιλαμβάνεται στην περιοδεία). Μετά από το διάλειμμα μας ακολουθεί περιήγηση στηνόχθη του ποταμού για να δείτε το διάσημο μπλε Δούναβη. Επίσης θα δούμε την εκπληκτική θέα στο λόφο του Γκέλερτ και το Citadel, λόφων της Βούδας και το Βασιλικό Παλάτι, όπως διασχίζουμε το ποτάμι μέσω της Κρεμαστής Γέφυρας της Βουδαπέστης.( Διάρκεια 3,5 ώρες, κόστος 35 € /άτομο)
Εκδρομή στη Βουδαπέστη
3η ΜΕΡΑ Βουδαπέστη - Ελεύθερη ημέρα
Μετά το πρωινό έχετε την ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη από όπου θα απολαύσετε το Κοινοβούλιο, τον λόφο του Γκέλλερτ, τα ανάκτορα , τον Πύργο των Ψαράδων. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο ή να κάνετε τις αγορές σας στην λεωφόρο Ρακότσι και στον πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα. Άλλωστε η Βουδαπέστη φημίζεται για τα κρύσταλλα, τις πορσελάνες και το κρασί της. ( Κόστος κρουαζιέρας 15€/άτομο, διάρκεια 1 ώρα)
Εκδρομή στη Βουδαπέστη
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά Εισιτήρια με Ryan Air
3 Διανυκτερεύσεις στα Προτεινόμενα Ξενοδοχεία
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Ξενάγηση πόλης
Τοπικοί Φόροι
Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
Κόστος αποσκευής

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here