Ξενοδοχείο Anesis Hotel στo Καρπενήσι της Ευρυτανίας, Online κρατήσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag


Anesis Hotel Καρπενήσι


Anesis Hotel ΚαρπενήσιΤο υπερσύχρονο Ξενοδοχείο Άνεσις με την απαράμιλλη λειτουργική και αισθητική αρχιτεκτονική του, βρίσκετε στην είσοδο του Καρπενησίου. Θα το προσέξετε από τα εντυπωσιακά ξύλινα «σαχνισιά», που σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της περιοχής προεξέχουν από τον τοίχο και δίνουν στο ξενοδοχείο ένα ιδιαίτερο χρώμα.Anesis Hotel ΚαρπενήσιΞύλινα ταβάνια, φτιαγμένα με το μεράκι μας άλλης εποχής, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες, φωτιστικά δουλεμένα στο χέρι, δωμάτια διακοσμημένα με γούστο, χώροι φιλόξενοι και διακριτικοί δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης, ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο, μια βάση εξόρμησης για να ανακαλύψετε τις άπειρες ομορφιές της φύσης και την ενδιαφέρουσα πολιτιστική παράδοση της Ευρυτανίας.
Anesis Hotel ΚαρπενήσιΖήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς που προσφέρουμε στο μεγάλο τζάκι. Απολαύστε την ηρεμία στα ιδιαίτερης αισθητικής, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο και mini - bar. Δωμάτια: 30
Anesis Hotel Καρπενήσι
ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Η ημέρα σας ξεκινάει με μία γευστική και οπτική πανδαισία. Απολαμβάνετε τον πλούσιο μπουφέ του πρωινού στο χώρο του Bar έχοντας μπροστά σας την συγκλονιστική θέα της κοιλάδας του ποταμού Καρπενησιώτη.


Anesis Hotel ΚαρπενήσιΚαταπράσινη όλες τις εποχές του χρόνου, ηρεμεί το μάτι και την διάθεση και προετοιμάζει τη συνέχεια για μια «γεμάτη» μέρα.Το βράδυ, πάλι, στο σαλόνι με το μεγάλο τζάκι, θα ξεκουραστείτε, θα συζητήσετε, θα χαλαρώσετε.Anesis Hotel ΚαρπενήσιΑν θέλετε να συνδυάσετε διακοπές και δουλειά, το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους πλήρως εξοπλισμένους για σεμινάρια και επαγγελματικές συναντήσεις.
Αναζήτηση Ξενοδοχείου


Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here