Ξενοδοχείο Koryschades Village στo Καρπενήσι της Ευρυτανίας, Online κρατήσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag


Koryschades Village Καρπενήσι


Koryschades Village ΚαρπενήσιΣτο πιο όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, στις Κορυσχάδες, όπου ο χρόνος σταμάτησε και άφησε άθικτη την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική σε πλήρη αρμονία με την ορεινή φύση και σε απόσταση μόλις 4 χλμ. από το Καρπενήσι, λειτουργεί όλο το χρόνο το ξενοδοχείο Κορυσχάδες, ένας παραδοσιακός οικισμός.Koryschades Village ΚαρπενήσιΣε μια περιοχή όπου η πέτρα και το ξύλο υπάρχουν σε αφθονία, ο λαικός αρχιτέκτονας χρησιμοποίησε απλόχερα τα υλικά που του προσφέρονταν,φτιάχνοντας οικοδομήματα, που μέχρι σήμερα αντιστέκονται πεισματικά στο χρόνο. Αυτά τα κτίσματα διατηρώντας αναλοίωτες τις εξωτερικές όψεις τους, μετατρέψαμε σε μικρούς σύγχρονους λειτουργικούς ξενώνες για το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες.
Koryschades Village ΚαρπενήσιΤο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Κορυσχάδες με τους άνετους ξενώνες του διαθέτουν ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, όπου οι επισκέπτης χωρίς να στερείται τίποτα, μεταφέρεται νοερά σε άλλες εποχές. Δωμάτια: 34
Koryschades Village Καρπενήσι
ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Στον οικισμό μας λειτουργεί εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή για τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τις τοπικές μας γεύσεις όπως ντόπια κρέατα, χωριάτικες πίτες και τοπικά τυριά.


Koryschades Village ΚαρπενήσιΕπίσης στο κεντρικό μας κτίριο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεύοντάς τον με ένα από τα παραδοσιακά γλυκά που σας προσφέρουμε ή τσίπουρο σε διάφορες ποικιλίες.Koryschades Village ΚαρπενήσιΤέλος στο πολυτελές ξενοδοχείο μας στο Καρπενήσι ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει στην θερμαινόμενη πισίνα μας.
Αναζήτηση Ξενοδοχείου


Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here