Οργανωμένη εκδρομή στο X/K Παρνασσού & στην Αράχωβα για 3 ημέρες- 2 νύχτες.

Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Η Αράχωβα (ή Αράχοβα) είναι μία ορεινή κωμόπολη του Νομού Βοιωτίας χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 968 μέτρων. Αποτελούσε έδρα του ομώνυμου δήμου μέχρι τα τέλη του ενώ με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης εντάχθηκε στον νέο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, του οποίου αποτελεί Δημοτική Ενότητα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 3.703 κάτοικοι, ενώ ο πληθυσμός ολόκληρου του δήμου ήταν 4.180 κάτοικοι. Αποτελεί δημοφιλές χειμερινό θέρετρο, χάρη στην ύπαρξη χιονοδρομικού κέντρου, (που τελευταία επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε) και τη μικρή της απόσταση από την Αθήνα (153 χιλιόμετρα).
Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
1η ΜΕΡΑ:Αναχώρηση για ΑΡΑΧΩΒΑ & το Χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Αναχώρηση 09.15 το πρωί από τον προκαθορισμένο χώρο συγκέντρωσης, για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας στην Αράχωβα, με ορμητήριο μας την Αράχωβα ή τους Δελφούς ανάλογα το Ξενοδοχείο διαμονής σας. Καθοδόν στάση θα απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στους Πρόποδες του Παρνασσού και από εκεί θα αναχωρήσουμε για παραδοσιακό εστιατόριο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γευματίσουμε. Αμέσως μετά το φαγητό μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο για να κάνουμε check in στα δωματιά μας. Ραντεβού το βράδυ για πρoαιρετικό βραδινό ξεφάντωμα στην Αράχωβα. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο και διαν/ση.
Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
2η ΜΕΡΑ:Ημέρα Ελεύθερη ή προαιρετική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Αράχωβα και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να παίξουμε με το χιόνι (κόστος 5 ευρώ κατά άτομο). Φαγητό το μεσημέρι στην Αράχωβα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ ξεφάντωμα στους Δελφούς. Για αυτούς που δεν επιλέξουν την προαιρετική εκδρομή θα υπάρχει μεταφορά στην Αράχωβα και παραμονή έως αργά το απόγευμα!
Εκδρομή στο Χ/Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
3η ημέρα : Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού & Επιστροφή στην Αθήνα
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (5€ κατά άτομο) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τον καφέ μας ή για να κάνουμε Ski. Νωρίς το απόγευμα, περίπου στις 16.00 θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Για αυτούς που δεν θα επιλέξουν να αγοράσουν την εκδρομή στο Χ/Κ Παρνασσού θα υπάρχει παραμονή στην Αράχωβα.
Οι προσφορές της Εβδομάδας

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

(C) 2015   |   Kantzos Group
We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here