Οργανωμένη εκδρομή στο Μιλάνο για 4 ημέρες- 3νύχτες.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Μιλάνο
Το Μιλάνο (ιταλικά Milano) είναι πόλη της Βόρειας Ιταλίας, πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 120 μέτρων στην πεδιάδα της πιο πυκνοκατοικημένης και αναπτυγμένης περιφέρειας της χώρας. Είναι το βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο του Ιταλικού Βορρά και έδρα του ιταλικού χρηματιστηρίου. Η πόλη έχει 1.303.437 κατοίκους (2006) και η ευρύτερη περιοχή (La Grande Milano) περίπου 7.400.000 κατοίκους.
Εκδρομή στο Μιλάνο
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Μιλάνο
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη ημέρα για πρώτη γνωριμία με την πόλη και αγορές.


Εκδρομή στο Μιλάνο
2η ΜΕΡΑ Μιλάνο Shopping - Κόμο
Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο για αγορές στο Μιλάνο. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για εκδρομή στο μαγευτικό Κόμο, χτισμένο πάνω στην ομώνυμη λίμνη, θα περπατήσουμε και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για μια κρουαζιέρα στη λίμνη (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο Μιλάνο νωρίς το βράδυ.Εκδρομή στο Μιλάνο
3η ΜΕΡΑ Μιλάνο - Προαιρετική Εκδρομή σε Σαιντ Μόριτζ (170 χιλ)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες από τις πολλές που διαθέτει το Μιλάνο ή προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Σαιντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, πασίγνωστο ως θέρετρο χειμερινών διακοπών. Η αρμονία του τοπίου στην κοιλάδα «Engadine» με τις 25 λίμνες στα βουνά, η μεγάλη ηλιοφάνεια, η ιαματική πηγή, το ελβετικό πάρκο, το διάσημο ξηρό κλίμα «Champagnie» είναι τα πλεονεκτήματα του Σαίντ Μόριτζ. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο Μιλάνο.
Εκδρομή στο Μιλάνο
4η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρόγευμα, φύλαξη αποσκευών και ημέρα ελεύθερη για τις αγορές μας μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.


Οι προσφορές της Εβδομάδας

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here