Γενικές Ερωτήσεις και Απαντήσεις που αφορούν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Δυστυχώς σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσα στο πλοίο ή να τα παραλάβετε κατά την επιβίβασή σας. Χωρίς εισιτήριο δεν θα σας επιτραπεί η επιβίβαση στο πλοίο.

Συγκεκριμένες θέσεις μπορείτε να επιλέξετε εφ'όσον το σύστημα της ακτοπλοϊκής εταιρίας με την οποία θέλετε να ταξιδέψετε παρέχει αυτή την δυνατότητα, οπότε και κατά την διάρκεια της κράτησής σας θα σας δωθεί η δυνατότητα να επιλέξετε τις θέσεις που επιθυμείτε στον σαλόνι επιλογής σας!Σημειώστε ότι αρκετές ακτοπλοϊκές δεν παρέχουν την δυνατότητα επιλογής θέσης στο καράβι και η επιλογή θέσης γίνεται αυτόματα από το σύστημα κρατήσεων.

Όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων είναι έντυπα και δεν υπάρχουν προς το παρόν ηλεκτρονικά εισιτήρια για καμία εταιρία.Εντός του 2020 εταιρίες όπως Sea Jets , Minoan Lines & Golden Star Ferries έχουν ανακοινώσει ότι θα εφαρμόσουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το έντυπο εισιτήριο. Χωρίς αυτό δεν θα σας επιτραπεί να επιβιβαστείτε ακόμα και αν έχετε τον αριθμό κράτησης ή τον αριθμό εισιτηρίου.

Τα στοιχεία στο Ονοματεπώνυμο του Επιβάτη θα πρέπει να καταχωρούνται σωστά και με ακρίβεια. Μετά και την τελευταία ενημέρωση από τις Λιμενικές Αρχές και με βάση την Κοινοτική Οδηγία 98/41 δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση σε επιβάτες όπου το Όνομα και Επώνυμο δεν αναγράφεται σωστά στο εισιτήριο.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τις Λιμενικές Αρχές, εντείνονται οι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας κατά την επιβίβαση στα πλοία, σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 98/41.Θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης), τα οποία θα πιστοποιούν την ταυτότητά τους, διότι δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση σε επιβάτες που δεν θα έχει αναγραφεί σωστά το όνομά τους στο εισιτήριο.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0259E60000489200 | E-mail: Press Here