Πώς θα κάνεις έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω internet και πως θα τα παραλάβεις

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το εισιτήριό σας είτε από το γραφείο μας στην Αθήνα χωρίς χρέωση ή μέσω κούριερ με επιπλέον χρέωση. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις σας παρέχεται και η δυνατότητα να παραλάβετε το εισιτήριο απευθείας από το λιμάνι αναχώρησης χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αν επιλέξετε να παραλάβετε το εισιτήριό σας μέσω κούριερ, θα το παραλάβετε μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Τα εισιτήρια παραδίδονται εργάσιμες μέρες και ώρες.

Πλέον μπορείτε να παραλάβετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια από το λιμάνι της αναχώρησής σας, αρκεί να επιλέξετε "Παραλαβή από το λιμάνι" κατά τη διαδικασία κράτησης! Σχεδόν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αυτή, εκτός από ορισμένες στις οποίες η επιλογή αυτή δε θα είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε να ζητήσετε τα εισιτήριά σας από το κιόσκι στην προβλήτα που αναχωρεί το πλοίο σας ή από τον ταξιδιωτικό πράκτορα της ακτοπλοϊκής με την οποία θα ταξιδέψετε, του οποίου τα γραφεία βρίσκονται στο λιμάνι. Μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλεφωνικό μας κέντρο για περισσότερες πληροφορίες.

Το γραφείο μας δεν βρίσκεται στο λιμάνι. Η διέυθυνσή μας είναι στον Περισσό της Νεας Ιωνίας στην Αττική, Αιμιλιανού Γρεβενών 35-37.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards