Συχνές ερωτήσεις που αφορούν την κράτηση και την επιβεβαίωση του ξενοδοχείου μου.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Η αίτηση για κράτηση θα σας οδηγήσει σε μια νεα οθόνη όπου θα εμφανιστεί ο αριθμός κράτησης. Πρέπει να κρατήσετε αυτό τον αριθμό και να τον χρησιμοποιείτε σε κάθε σας επικοινωνία με το kantzos.gr. Επιπλέον, όλες οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται άμεσα (το αργότερο μέσα σε 30 λεπτά) με ένα e-mail το οποίο θα αναφέρει τον αριθμό κράτησης σας. Επίσης στο τέλος του email θα αναφέρεται ο πάροχος του ξενοδοχείου (provider) π.χ. hotelbeds, youtravel κλπ και ο αριθμός επιβεβαίωσης (provider code) τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το όνομα σας για το check in σας στο ξενοδοχείο.

Συνήθως οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο και η επιβεβαίωση δεν παίρνει παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την κράτηση σας το αργότερο μέσα σε 30 λεπτά. Σε περίπτωση που παρατηρείτε κάποια καθυστέρηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο hotels at kantzos.gr. Αν υπάρχει κάποιο ειδικό αίτημα ή κάποια αλλαγή αυτή θα προωθηθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το οποίο θα ασχοληθεί με αυτό.

Το ονομά σας συνήθως γίνεται γνωστό στο ξενοδοχείο το αργότερο 48 ώρες μετά την πραγματοποίηση της κράτησης σας. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο για να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας, θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα του πάροχου (provider) που αναφέρεται στο τέλος του email επιβεβαίωσης της κράτησης καθώς και τον αντίστοιχο κωδικό (provider code).

Όχι. Η επιβεβαίωση που θα λάβετε με e-mail από το kantzos.gr έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Παρουσιάζει τον αριθμό κράτησης, την διεύθυνση και τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου, τη συνολική τιμή, τον αριθμό επιβεβαίωσης καθώς και την πολιτική ακυρώσεων του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards