Οργανωμένη εκδρομή στην Ρόδο για 5 ημέρες- 4νύχτες.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:
Οδικές & Αεροπορικές Εκδρομές στην Ελλάδα & στην Ευρώπη
Ρόδος
Η Ρόδος, με έκταση 1400,684 km2, είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το τέταρτο σε έκταση νησί του Αιγαίου. Γενικότερα, είναι το τέταρτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, ενώ ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 163.476 κατοίκους. Βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 18 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τουρκίας. Η πόλη της Ρόδου είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νησιού και του νομού Δωδεκανήσου.
Εκδρομή στη Ρόδο
1η ΜΕΡΑ Αθήνα- Ρόδος
Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας.Αργότερα, μετάβαση για γνωριμία με τα αξιοθέατα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου αρχίζοντας από το λόφο του Μόντε Σμίθ με την πανοραμική θέα. Περίπατος στα δρομάκια, το παλιό λιμάνι και το Κάστρο των Ιπποτών. Επιστροφή και ξεκούραση.
Εκδρομή στη Ρόδο
2η ΜΕΡΑ Ρόδος - Εκδρομή στις Ανατολικές Ακτές
Πλούσιο πρόγευμα μπουφές και ολοήμερη εκδρομή στις υπέροχες Ανατολικές ακτές του νησιού. Όμορφη διαδρομή μέσω Φαληρακίου μέχρι την Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας (επίσκεψη). Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα, τα τρεχούμενα νερά και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο. Τελευταίος μας σταθμός οι εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας όπου και χρόνος για καφέ. Επιστροφή και ξεκούραση.Εκδρομή στη Ρόδο
3η ΜΕΡΑ Ρόδος - Ημέρα Ελεύθερη
Καλημέρα! Ξυπνήστε αργά και απολαύστε το πλούσιο πρόγευμα, τις αναβαθμισμένες ανέσεις του ξενοδοχείου, τις πισίνες, τις υπηρεσίες και την θάλασσα. Για το απόγευμα, σας προτείνουμε μία ρομαντική βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου εντός του κάστρου. Θα σας μείνει αξέχαστη!


Εκδρομή στη Ρόδο
4η ΜΕΡΑ Ρόδος - Ημέρα ελεύθερη
Πλούσιο πρόγευμα μπουφές και ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση και ρέμβη στις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου ή μια βόλτα στην πόλη της Ρόδου. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή-κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά) στην όμορφη Σύμη και τον Πανορμίτη.Το βράδυ δείπνο μπουφέ.


Εκδρομή στη Ρόδο
5η ΜΕΡΑ Η μέρα της επιστροφής μας
Πρόγευμα μπουφές και εκδρομή στις πανέμορφες Δυτικές ακτές του νησιού, αρχίζοντας από την καταπράσινη Κοιλάδα των πεταλούδων. Συνεχίζουμε για την Κάμειρο, μία από τις τρείς αρχαίες πόλεις της Ρόδου, εντυπωσιακή να απλώνεται κάτω από την ακρόπολη. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) στο ψαροχώρι Καλαβάρδα και στη συνέχεια επίσκεψη στην παραδοσιακή Φιλέρημο με τα πλουμιστά παγώνια έξω από το ναό της Παναγίας του 14ου αι. και τον δρόμο του Γολγοθά που καταλήγει στον τεράστιο σταυρό με την μαγευτική θέα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αργότερα, μεταφορά στο αεροδρόμιο απ΄όπου πτήση για Αθήνα με εικόνες και αναμνήσεις μοναδικές από την Ρόδο!


Οι προσφορές της Εβδομάδας

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
KANTZOS AGN TRAVEL - Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here