Τι είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ερωτήσεις πάνω σε αυτό.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς επιβεβαιώνει την αγορά του εισιτηρίου σας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κάποιου εντύπου. Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του εισιτηρίου στο κεντρικό σύστημα κρατήσεών της. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει έντυπο εισιτήριο για να παραλάβετε και πολύ πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει έντυπο εισιτήριο να ξεχάσετε ή να χάσετε. Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε απευθείας στον έλεγχο αποσκευών (check-in) με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και ένα αντίγραφο του e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης απλά για διευκόλυνση της αεροπορικής εταιρείας.

Θα παραλάβατε ένα δεύτερο email με τον αριθμό του εισιτηρίου εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το e-mail έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που θα λάβετε από εμάς στο οποίο θα αναφέρεται και ο αριθμός του εισιτηρίου. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι το δεύτερο από τα 2 email που θα λάβετε (Το πρώτο είναι απλή επιβεβαίωση της κράτησής σας και το λαμβάνετε εντός μίας ώρας από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ιστοσελίδα μας. Το δεύτερο είναι το email με τα στοιχεία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και το λαμβάνετε εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της κράτησης).

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται τη στιγμή που πραγματοποιείτε την κράτησή σας. Ενδέχεται να δείτε δυο χρεώσεις στην κάρτα σας, μια από την αεροπορική εταιρεία με το ποσό του εισιτηρίου και μια από την εταιρεία μας (KANTZOS AGN TRAVEL) με το ποσό της χρέωσης υπηρεσιών. Το σύνολο των δυο είναι το ποσό που βλέπετε στο site μας.

Το ηλεκτρονικό check in χρησιμοποιείται πλέον από το μεγαλύτερο μέρος των ταξιδιωτών, καθώς διευκολύνει τη διαδικασίας επιβίβασης και αναμονής στο αεροδρόμιο. Σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, είναι υποχρεωτικό, όπως στη ryanair και την easyjet, καθώς η μη πραγματοποίηση του, επιφέρει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στο αεροδρόμιο.Oι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικό check in, 24-48 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0259E60000489200 | E-mail: Press Here