Τι είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ερωτήσεις πάνω σε αυτό.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς ταξιδεύω με ηλεκτρονικό εισιτήριο e-ticket;
Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς επιβεβαιώνει την αγορά του εισιτηρίου σας χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κάποιου εντύπου. Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες του εισιτηρίου στο κεντρικό σύστημα κρατήσεών της. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει έντυπο εισιτήριο για να παραλάβετε και πολύ πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει έντυπο εισιτήριο να ξεχάσετε ή να χάσετε. Με το ηλεκτρονικό εισιτήριο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε απευθείας στον έλεγχο αποσκευών (check-in) με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και ένα αντίγραφο του e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης απλά για διευκόλυνση της αεροπορικής εταιρείας.
Θα παραλάβω κάποιο έγγραφο μετά την κράτηση ηλεκτρονικού εισιτηρίου;
Θα παραλάβατε ένα δεύτερο email με τον αριθμό του εισιτηρίου εντός μίας εργάσιμης ημέρας.
Πώς μπορώ να εκτυπώσω αντίγραφο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου;
Μπορείτε να εκτυπώσετε το e-mail έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που θα λάβετε από εμάς στο οποίο θα αναφέρεται και ο αριθμός του εισιτηρίου. Θυμηθείτε ότι αυτό είναι το δεύτερο από τα 2 email που θα λάβετε (Το πρώτο είναι απλή επιβεβαίωση της κράτησής σας και το λαμβάνετε εντός μίας ώρας από την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ιστοσελίδα μας. Το δεύτερο είναι το email με τα στοιχεία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και το λαμβάνετε εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της κράτησης).
Πότε γίνεται η χρέωση της πιστωτικής μου κάρτας;
Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται τη στιγμή που πραγματοποιείτε την κράτησή σας. Ενδέχεται να δείτε δυο χρεώσεις στην κάρτα σας, μια από την αεροπορική εταιρεία με το ποσό του εισιτηρίου και μια από την εταιρεία μας (KANTZOS AGN TRAVEL) με το ποσό της χρέωσης υπηρεσιών. Το σύνολο των δυο είναι το ποσό που βλέπετε στο site μας.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here