Τι διαδικασία θα κάνω για να προχωρήσω στην έκδοση και στην παραλαβή των αεροπορικών μου εισιτηρίων

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Το εισιτήριο σας είναι ηλεκτρονικό και σας αποστέλλεται με e-mail. Στο αεροδρόμιο πάτε κατευθείαν στο check-in της αεροπορικής εταιρείας με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2102522669.

Τα εισιτήρια σας είναι ηλεκτρονικά (e-ticket) οπότε ακόμη και αν χάσετε το e-mail που σας έχουμε στείλει δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε την έκδοση τιμολογίου ( ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ) στο βήμα που εισάγετε τα στοιχεία των επιβατών. Το τιμολόγιο ( ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ) έχει φορολογική υπογραφή και σας αποστέλλεται με e-mail.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0259E60000489200 | E-mail: Press Here