Συχνές Ερωτήσεις ενοικίασης αυτοκινήτου. Τι ασφαλιστική κάλυψη μου παρέχει η εταιρία που νοικιάζω το αμάξι.

  • MyAccount
  • Rent a Bus or a Coach
  • English Version:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις

Έναντι τρίτων (εξαιρουμένων του οδηγού) για θάνατο και σωματικές βλάβες έως 750.000,00€ ανά θύμα

Για υλικές ζημιές τρίτων (εξαιρουμένου του οχήματος της kantzos.gr) έως 750.000,00€

Για το όχημα της εταιρίας μας από πυρκαγιά

Για ζημιές ή κλοπή που έχουν προκληθεί με υπαιτιότητα / αμέλεια του ενοικιαστή στο όχημα της εταιρίας μας, ο ενοικιαστής ευθύνεται μέχρι και την συνολική εμπορική αξία του οχήματος κατά τον χρόνο του ατυχήματος ή της κλοπής.


Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του για την νόμιμη συμμετοχή του σε κάθε ζημιά του οχήματος:

α) στο ποσό των 380,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 14,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες MCMR, EDMR, CCMR,

β) στο ποσό των 550,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 19,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες CDMR, IDMR, SDMR, CDAR, SDAR, CWMR, SVMR, CFMN, ITMR, γ) στο ποσό των 1.000,00€ καταβάλλοντας το ποσό των 28,00€ ανά ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες FVMR, PDMR, XDMR, FFMR υπό την προϋπόθεση ότι η ζημιά δεν οφείλεται σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

Σημείωση: Οι παραπάνω ασφάλειες δεν καλύπτουν ζημιές που έχουν προκληθεί από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), καθώς και ζημιές που έχουν προκληθεί στα ελαστικά, στους καθρέπτες, στους υαλοκαθαριστήρες, στο κάτω μέρος του αμαξώματος καθώς και στο εσωτερικό του.


Αν ο ενοικιαστής επιθυμεί να απαλλαγεί από τα παραπάνω ποσά των 380,00€, 550,00€ και 1.000,00€ αντίστοιχα, θα πρέπει να καταβάλλει επιπρόσθετα ημερησίως το ποσό των 10,00€ για τις κατηγορίες MCMR, EDMR, CCMR, το ποσό των 14,00€ για τις κατηγορίες CDMR, IDMR, SDMR, CDAR, SDAR, CWMR, SVMR, CFMN, ITMR και το ποσό των 24,00€ για τις κατηγορίες FVMR, PDMR, XDMR, FFMR.

Ο ενοικιαστής απαλλάσεται από την ευθύνη για την κλοπή του αυτοκινήτου εφόσον δεχτεί τους σχετικούς όρους του συμβολαίου με την υπογραφή του και καταβάλλει ημερησίως το ποσό των:

6,00€ για τις κατηγορίες MCMR, EDMR, CCMR

8,00€ για τις κατηγορίες CDMR, IDMR, SDMR, CDAR, SDAR, CWMR, SVMR, CFMN, ITMR

14,00€ για τις κατηγορίες FVMR, PDMR, XDMR, FFMR


Με πρόσθετη ημερήσια καταβολή 5,00€ παρέχεται κάλυψη στον οδηγό για θάνατο, μερικές ή ολικές σωματικές βλάβες, έως το ποσό των 15.000,00€.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα

Μοναδικό Δώρο!

Θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά δεν έχετε χρόνο να επιλέξετε το δώρο τους? Θέλετε να τους κάνετε δώρο κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ? Αγοράζοντας ένα Kantzos Travel Gift Voucher μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό της αξίας του Voucher σας για κάθε υπηρεσία που παρέχει η εταιρία μας και με αυτό τον τρόπο δίνετε την δυνατότητα σε αυτόν / αυτήν που δωρίζετε το Kantzos Travel Gift Voucher να επιλέξει την υπηρεσία στην οποία θέλει να εξαργυρώσει το Voucher που έχετε κάνει δώρο.
Περισσότερα

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λαμβάνεις τις προσφορές μας:

Proud Member of

We accept the following Cards