Συχνές ερωτήσεις που αφορούν την παραλαβή του αυτοκινήτου που ενοικιάσατε.

  • Live Chat Support
  • Συχνές Ερωτήσεις
  • Language:English Flag
Συχνές Ερωτήσεις
Ο ενοικιαστής κατά την παραλαβή του οχήματος θα πρέπει να έχει μαζί του:

Iσχύουσα νόμιμη άδεια οδήγησης.

Την προσωπική πιστωτική του κάρτα ή κάποια από τις πιστωτικές Sixt Cards. Κάρτες τρίτων δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δε διαθέτει πιστωτική κάρτα μπορεί να ενοικιάσει όχημα από τις κατηγορίες MCMR, EDMR, CCMR, CDMR, CDAR*, εφόσον προκαταβάλλει την προϋπολογιζόμενη αξία της ενοικίασης καθώς και ελάχιστη χρέωση εγγύησης ανάλογα με την κατηγορία ως εξής: Για τις κατηγορίες MCMR, EDMR, CCMR το ποσό των 450,00€ και για τις κατηγορίες CDMR, CDAR το ποσό των 650,00€.

Για τις κατηγορίες IDMR, SDMR, SDAR, CWMR, SVMR, CFMN, ITMR, FVMR, PDMR, XDMR, FFMR είναι απαραίτητη η πιστωτική κάρτα.

Kαύσιμα
Το όχημα παραδίδεται γεμάτο καύσιμα και θα πρέπει να επιστραφεί γεμάτο (μόνο με αμόλυβδη). Σε διαφορετική περίπτωση ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με 1,50€/λίτρο* για τα καταναλωθέντα καύσιμα καθώς και με 10,00€ για ανεφοδιασμό.
Υπογραφή Συμβολαίου
Με την παραλαβή του οχήματος θα δίνεται στον ενοικιαστή το Μισθωτήριο Συμβόλαιο ενοικίασης το οποίο θα πρέπει να ελέγξει και να υπογράψει. Το Μισθωτήριο Συμβόλαιο, θα παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες / ασφάλειες που παρέχονται καθώς και όποιες από τις επιπρόσθετες υπηρεσίες / ασφάλειες θελήσει ο ενοικιαστής, με τις αντίστοιχες χρεώσεις.
Έλεγχος Οχήματος
Είναι πολύ σημαντικό στην παραλαβή ο ενοικιαστής να ελέγξει το όχημα και να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά υπάρχει ήδη σε αυτό ώστε να αποφευχθεί η χρέωση ζημιάς από προηγούμενη ενοικίαση. Ο ενοικιαστής θα κληθεί να υπογράψει στην παραλαβή και επιστροφή του οχήματος σχετικό αποδεικτικό έγγραφο για τυχόν υπάρχουσες ζημιές στο όχημα.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το kantzos.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Μόνη προϋπόθεση να είστε κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου. Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του kantzos.gr τη χώρα αφετηρίας (Ελλάδα ή Κύπρο) και τη χώρα προορισμού.
Περισσότερα
Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Περισσότερα
Οι προσφορές της Εβδομάδας για τις εκδρομές μας - Κάντζος

Proud Members of

We accept the following Cards
G.N.T.O Licence:0206E60000410501 |   E-mail: Press Here